• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludačko veče u Orlandu, Buker je nestvaran, a favoriti POSJEČENI (VIDEO)

Autor mondo.rs

Mnogo uzbuđenja i neočekivanih rezultata

 NBa liga favoriti posječeni Jusuf nurkić dabl-dabl Izvor: Printscreen/Twitter/gswchris

Čudno, čudno veče u Orlandu! Prvo ke Bruklin krajnje neočekivano spriječio Milvoki da zauzme prvo mjesto Istoka, potom se Dalas mučio sa Sakramentom, u kome je Bogdan Bogdanović imao košmarno veče, da bi se dan takmičenja završio trojumfom Feniksa nad Klipersima!

No, da krenemo redom.

Megin đak Timote Luvavu-Kabaro postigao je dve vezane trojke u finišu meča za vođstvo Netsa, koji su poslije odbili napade Kajla Korvera i Dontea Devinćenca, da bi konačno Geret Templ postigao koš sedam sekundi prije kraja za konačnih 119:116.

To je Milvokiju bio drugi vezani poraz od "restarta", ali je zadržao čelnu poziciju Istoka, sada samo sa šest pobjeda više od sjajnog Toronta. Janis Adetkounbo bio je najefikasniji u poraženom timu sa 16 poena, uz šest skokova i četiri asistencije i on je bio jedini "dvocifreni" od startera.

Sjajni Luvavu je bio najefikasniji igrač meča sa 26 poena i šest skokova.

Dok Sakramento tone, Feniks se, kako mu ime kaže, diže iz pepela! Devin Buker je uz zvuk sirene iz okreta pogodio pobjednički koš i treći uzastopni trijumf Sansa od "restarta": Feniks – Klipers 117:115.

Buker je meč završio sa 35 poena.

"Zabavno je biti dio ovakvog tima i svi to osjećamo. Ovo kompletno iskustvo – samo smo htjeli da dođemo ovdje i dignemo malo prašine i svima pokažemo šta radimo", rekao je Buker poslije utakmice.

Pogledajte to još jednom, ali polako:

"Nisam baš neki tip koji voli da slavi, ali sam bio na zemlji, gdje su me saigrači nahvatali, tako da nisam imao izbora", rekao je 23-godišnji bek poslije meča.

Kavaj Lenard donio je Klipersima izjednačenje 31,3 sekunde prije kraja. Riki Rubio je promašio šut, poslije čega je Ivica Zubac uhvatio loptu, ali je loše dodao, tako da je Mikal Bridžis donio Sansima novu šansu.

Klipersi su za vikend postavili rekord kluba sa 25 trojki na meču, ali jutros su postigli samo tri. Lenard je bio najefikasniji sa 27 poena, dok je Pol Džordž dodao 23.

Dejmijan Lilard i Karmelo Entoni pogurali su Portland do pobjede nad favorizovanim Feniksom 110:102.

Lilard je postigao 21 poen, a Entoni je pogodio važnu trojku u finišu, kojom su Blejzersi stekli prednost 107:102 minut prije kraja.

"Melo" je meč završio sa 15 poena i 11 skokova.

"Bosanska zvijer" Jusuf Nurkić završio je meč sa "dabl-dabl" učinkom od 18 poena i 19 skokova, uz tri asistencije. Njegov povratak je ogromna stvar za Blejzerse, koji se bore za plej-of.

Portland se i dalje bori za plej-of, dok Hjuston pokušava da sustigne Denver na trećem mjestu.

Najefikasniji u Roketsima večeras bio je Džejms Harden sa 23 poena i devet asistencija, ali se mučio sa penalima. Džef Grin dodao je 22 poena za Hjuston, kome je ovo bio prvi poraz u "mjehuru". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC