• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ipak, PARTIZAN: Ostoja predstavio veliko pojačanje za sezonu 2020-21!

Autor mondo.rs

"Veoma mi je drago što sam ponovo u Partizanu", rekao je Mačvan.

 Milan Mačvan savjetnik za sportska pitanja KK Partizan Izvor: Twitter/@PartizanBC - MN Press

Ipak - Partizan!

O povratku Milana Mačvana u klub, čije je boje branio dva puta, govorilo se i prije nego je legendarni košarkaš objavio odluku o završetku karijere, a naročito u danima nakon toga.

Tada se spekulisalo da li će trofejni as izabrati crno-bijele iz Beograda ili Bolonje, zbog čega je na kraju morao da reaguje i sam "Mač" demantujući "pouzdane" informacije iz Italije da će postati direktor Virtusa i pomoći treneru Saši Đorđeviću u vođenju ekipe.

Kada su se spekulacije utišale, a sezona 2020-21 približila, predsjednik Partizana Ostoja Mijailović sa zadovoljstvom je javnosti predstavio svog novog bliskog saradnika - savjetnika za sportska pitanja.

"Milan Mačvan ponovo u Partizanu! Nekadašnji reprezentativac i kapiten Srbije, čovjek koji je u dva navrata branio boje crno-bijelih, novi je savjetnik predsjednika KK Partizan NIS, Ostoje Mijailovića za sportska pitanja. Nova zaduženja Milana Mačvana, biće prvenstveno vezana za rad sa mlađim selekcijama Parnog valjka", objavio je klub na zvaničnoj stranici.

"Veoma mi je drago što sam ponovo u Partizanu, sada na novoj funkciji", rekao je 30-godišnjak, koji je igrao pred partizanovcima u sezonama 2011/12 i 2014/15.

"Želio bih da se zahvalim klubu na ukazanom povjerenju i šansi da praktično odmah nakon završetka igračke karijere počnem sa radom. To je u današnje vrijeme rijetko, ali vjerujem da ću svoje iskustvo iz igračkih dana nadograditi obavljajući ovu funkciju i da će moja posvećenost i zalaganje donijeti nešto dobro Partizanu", dodao je Mačvan, kojeg čekaju "pune ruke posla" oko posljednjih pojačanja pred borbe na četiri fronta: Evrokup, ABA liga, Kup Radivoja Koraća i Superliga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC