• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je HIT lige i sin NBA legende, ali ga je Nurkić PRELETIO!

Autor mondo.rs

Kakvo zakucavanje košarkaša Portlanda!

 Jusuf Nurkić zakucavanje preko Bol Bola Izvor: Getty images/Kevin C. Cox, KEVIN C. COX/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Denver i dalje muči muku sa povredama, pa ni protiv Portlanda nisu bili u prilici da na teren pošalju sve ono najbolje što imaju. Ponovo su se ''krpili'', pa poraz (125:115) ne treba da čudi.

U meču koji je bio ispodprosječan za Nikolu Jokića istakao se drugi momak sa Balkana, Bosanac Jusuf Nurkić. Centar Portlanda je bio jedan od najefikasnijih na meču, a njegovo zakucavanje preko Bola će biti jedna od tema dana u SAD.

Susret je završio sa 22 postignuta poena, sedam skokova i četiri asistencije, što pokazuje da je bio veoma raspoložen za igru. Koliko mu se igralo, možda se bolje vidi na snimku.

Bol Bol je američki košarkaš rođen u Sudanu, koji je debitovao u NBA dobio tek na posljednjih nekoliko mečeva, na utakmicama koje se igraju u Orlandu.

Sin slavnog Manute Bola ima 20 godina, visok je 218 centimetara i tokom NBA ''balona'' se izborio za mjesto u startnoj petorci Denvera. Iako je do sada malo igrao, veliki broj povreda u redovima Nagetsa mu je otvorio put ka parketu.

Prošlogodišnji 44. pik sa dradfta je i pored visine kojom raspolaže i raspona ruku koji je jedan od najvećih u ligi mogao samo da posmatra sjajno zakucavanje Jusufa Nurkića.

Najefikasniji na meču i najzaslužniji za pobedu Portlanda bio je Lilard sa čak 45 poena. Nikola Jokić je susret završio sa osam poena, pet skokova i 13 asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC