• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac od vlasnika Kingsa nije dobio otkaz, nego legendu!

Autor N.J.

Pitanje je, međutim, da li to znači da Srbinu veruju u Sakramentu ili...

 Vlade-Divac-i-Pedja-Stojakovic-dobili-savetnika-u-Sakramento-Kingsima-Dzo-Dumars Izvor: Gregory Shamus/Getty Images North America

Navijači Sakramento Kingsa, naročito oni sa statusom autora na uticajnim blogovima, tražili su i traže od vlasnika Viveka Renadiva da smeni jednu od najvećih legendi franšize i aktuelnog generalnog menadžera, Vlada Divca.

Možda će vas zanimati

Sudeći prema informacijama do kojih je došao novinar "The Athletic" portala, Sem Ejmik, Divac i njegov asistent Peđa Stojaković nisu dobili otkaz - već pojačanje!

Izvor: MN PRESS

Dumars je postao predsednik košarkaških operacija svojih Pistonsa na leto 2001, a 2004. ta franšiza osvojila je treću i do danas poslednju titulu šampiona. Nagrađivan je za najboljeg operativca lige.

Jedan od članova čuvene šampionske postave Detroit Pistonsa s kraja 80-ih, Džo Dumars, prihvatio je Renadivov poziv da se priključi organizaciji Kingsa i, za sada, bude nezvanični savetnik vlasnika franšize sa najdužim stažom bez plej-ofa.

Ejmik navodi da se Renadiv i Dumars nalaze u Orlandu, ali van "Balona", odakle prate situaciju u timu, koji od ove sezone vodi bivši trener Los Anđeles Lejkersa, Luk Volton.

"Postoji sinergija i poverenje između Divca i Dumarsa", navodi Ejmik, tvrdeći da će Srbin nastaviti projekat izgradnje novog tima, nakon što je uporedo sa Voltonom produžio ugovor do 2023.

Nije redak slučaj u NBA ligi bio da ovakva postepena uvođenja novih imena u sistem znače i svesno pojačavanje pritiska na zaposlene, ali i najavu smene, tako da bi ova vest mogla da bude i potvra da se u Divca apsolutno veruje i da se razmišlja o rastanku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC