• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U košarci je dramatična situacija: Ozbiljno upozorenje Miška Ražnatovića

Autor mondo.rs

Poznati košarkaški agent izneo ozbiljne sumnje da će stanje uskoro biti bolje. "Nisam video toliko dobrih igrača bez ugovora"

 U košarci je dramatična situacija: Ozbiljno upozorenje Miška Ražnatovića Izvor: MN PRESS

Situacija u evropskoj košarci je veoma komplikovano i moglo bi da bude još teže, upozorava menadžer Miodrag Ražnatović, zastupnik Nikole Jokića i niza asova.

Prema njegovoj oceni, pandemija virusa korona i njene posledice nisu ostavile preterano velike ožiljke na evroligaškom nivou, ali je na nižim stupnjevima stanje veoma komplikovanije.

Možda će vas zanimati

Ražnatović je svoje viđenje kompletne slike izneo u intervjuu za grčki portal "SDNA".

"Na najvišem nivou, a pod tim mislim na Evroligu, stvari nisu ispale loše", rekao je Ražnatović.

"Međutim, na srednjem nivou i posebno na nižim, situacija je dramatična. Nikad nisam video toliko dobrih igrača bez ugovora, a ujedno i bez velike šanse da ih pronađu. Situacija bi mogla da bude još i teža ako NBA proglasi da razvojna liga ne počne pre zime 2021", dodao je on.

Podsetimo, pandemija je prekinula i otkazala prošlu sezonu i u Evroligi i u Evrokupu i u većini evropskih liga. Kako će izgledati nova sezona i da li će svuda biti odigrana - tek ostaje da se vidi.

Poznato je da je na prostoru ABA lige trenutno najteža situacija u Zagrebu, gde je čak 14 članova Cibone zaraženo, a prethodno su pozitivni slučajevi zabeleženi i u Partizanu, Splitu, Igokei...

Za to vreme, Evroliga će u septembru organizovati par pripremnih turnira, za koje mnogi već predviđaju da će biti proba za "mehure" po ugledu na NBA ligu i uslove u kojima Amerikanci završavaju sezonu u Orlandu.

Koliko bi tih turnira bilo organizovano tokom godine, šta bi onda bilo sa učešćem tih timova u nacionalnim ligama, kako će uopšte izgledati nacionalne lige pod konstantnom pretnjom otkazivanja nekih utakmica i zaražavanja igrača...

Jako teška godina za košarku.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC