• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parni valjak i dalje ide na naftu: Partizan i NIS produžili saradnju, posebna akcija za navijače

Autor Pavle Knežević

Partizan zadržao naslovnog i generalnog sponzora

 KK-Partizan-novi-ugovor-sponzor-NIS-nastavak-saradnje-kosarka-aba-liga-evrokup Izvor: KK Partizan

Partizan je zadržao naslovnog sponzora i kreće u svoju novu sezonu pod sponzorskim imenom "Partizan NIS".

Novi sponzorski ugovor su u Kući Partizana u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan.

Možda će vas zanimati

"Budući da obe strane teže istom cilju, a to je da budu najbolji u oblasti kojom se bave, nastavak uspešne saradnje u ovim izazovnim vremenima pokretač je za ostvarivanje još boljih rezultata. Uzajamna podrška biće dodatna energija na putu ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva", naveo je Partizan.

Tjurdenjev je rekao da NIS i Partizan žele izazove, da imaju šampionski i timski duh i da su "najjači kad je najteže".

"Zato smo tako dugo prijatelji i zato ne odustajemo od podrške. Navijamo za sve buduće pobede i sigurni smo da ćete ponovo Evropi pokazati kako je dobra i jaka srpska košarka", rekao je Tjurdenjev.

Predsednik Partizana izrazio je zahvalnost NIS-u na nastavku podrške i ocenio da nastavak saradnje dokazuje i ozbiljnost kluba da nastavi borbu za trofeje.

"Kompanija NIS je više od 10 godina sa Košarkaškim klubom Partizan. Prošli smo zajedno i lepa i teška vremena, ali smo ostali zajedno", kazao je Ostojić, a onda se obratio i navijačima:

"Pored našeg generalnog sponzora sa nama su, rame uz rame, i naši navijači koji su u prošloj sezoni kupovinom karata u velikoj meri obezbedili tekuću likvidnost kluba i pomogli nam u ostvarivanju dobrih rezultata. Za nekoliko dana pokrećemo naš projekat za navijače 'Vera i vernost'. Najverniji klubu će imati priliku da kupovinom sezonske karte pomognu klubu da ostane likvidan i tokom ove sezone", rekao je Mijailović.

Kompanija NIS i KK Partizan imaju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine postalo generalno sponzorstvo kompanije.

Partizan je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i u regionu. Košarkaši Partizana su u dosadašnjoj istoriji osvojili 21 titulu državnog prvaka, 16 nacionalnih kupova, šest titula Jadranske (regionalne) lige, tri međunarodna Kupa "Radivoja Koraća", kao i titulu prvaka Evrope 1992. godine.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC