• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mora da menja plan: Otkazana utakmica, ovog puta ne zbog korone

Autor Mladen Šolak

Crno-beli su u poslednji čas morali da otkažu svoj put u Sloveniju na bitan pripremni test.

 Partizan-Cedevita-Olimpija-otkazana-utakmica Izvor: MN PRESS

Trebalo je KK Partizan da se u ponedeljak uveče priprema za put u Ljubljanu na važnu pripremnu utakmicu protiv Cedevite Olimpije, ali je ipak neće odigrati.

Razlog za to su veliki zdravstveni problemi slovenačkog kluba, u kojem je centar Mangkong Matijang slomio nogu na dva mesta, a lakše su povređeni i plejmejkeri Kendrik Peri i Roko Leni Ukić.

Možda će vas zanimati

U takvoj situaciji, crno-beli su ostali bez rivala i morali su da ostanu u Beogradu, gde traže rivale za pripremne utakmice koje su im neophodne.

"Šta da radimo, rekao sam i prvog dana da ćemo morati da se prilagođavamo situaciji i da će morati da se donose odluke na dnevnoj bazi. Jednostavno, ne možete ništa da planirate u naredna dva dana, a kamoli u mesec dana", rekao je trener crno-belih Vlado Šćepanović u ponedeljak, u izjavi za "BC Partizan TV".

"Već je bila ugovorena utakmica sa Cedevita Olimpijom, trebalo je da sutra odemo da odigramo jak meč pred početak Evrokupa, ali desilo se šta se desilo, oni nisu bili u mogućnosti da odigraju tu utakmicu i sada smo opet na muci da pronađemo protivnika za utakmicu koja nam je veoma bitna. Šta da radimo, tako je - kako je, prilagođavamo se situaciji i moramo da reagujemo što pre da bismo došli do nečega što nam je potrebno pre nego što krenemo u prvenstvo".

Do gostovanja Huventudu u prvom kolu Evrokupa ostalo je devet dana.

"Spremamo se, nažalost, uz ovakve probleme da budemo na maksimalnom nivou. Oni će već odigrati dve-tri utakmice pre nego što budu igrali sa nama i tu su u prednosti. Nisam čovek koji kuka, kako je svima tako je i nama, nama je možda teže nego drugima, ali tako je - kako je i spremićemo se koliko je moguće da budemo spremni".

Šćepanović je dodao i da se nada da će ekipa biti kompletna do početka sezone.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC