• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Željko Obradović gledao Partizan: Poruka Vlade Šćepanovića - ništa ne može preko noći!

Autor mondo.ba

Crno-bijeli u prisustvu najtrofejnijeg evropskog trenera izgubili od Mornara. "Na dobrom smo putu, ali treba baš puno da se radi", rekao je trener Partizana.

 KK PArtizan pobijedio Mornar, utakmicu gledao Željko Obradović Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Poslije perfektnog rezultatskog niza tokom priprema, košarkaši Partizana doživjeli su u srijedu uveče i prvi poraz.

Ekipa Vlade Šćepanovića poražena je u Hali sportova "Ranko Žeravica" od ekipe Mornara iz Bara, koji će u nastupajućoj sezoni svakako biti jedan od favorita na Jadranu. Ako ABA lige uopšte bude.

Poslije duela protiv Crnogoraca, koji je sa tribina pratio i legendarni Željko Obradović, koji je Partizanu donio titulu prvaka Evrope, Šćepanović je u razgovoru za "BC Partizan TV" govorio i o utakmici i o trenutnom stanju ekipe.

"Bila je ovo pripremna utakmica protiv najkvalitetnijeg protivnika, koji po meni sa ovom ekipom pretenduje na sami vrh. Imaju veliki budžet, veliki broj odličnih igrača i ovo je fenomenalna provjera za nas u ovom periodu. Dobili smo realnu sliku stanja kluba i tima i po meni nije zabrinjavajući ni taj poraz koji se desio na kraju, vidio sam mnogo stvari na kojima trebamo da radimo i radićemo", izjavio je on.

Crno-bijelima je ovo bila sedma provjera.

"Mi smo ekipa koja treba da se bori i borićemo se sigurno. U pripremnom periodu se vide neke stvari i neki igrači, šta ko može. Ovakvi porazi treba da daju učinak i sa druge strane. Kada igrači vide, i njima će biti jasno na čemu treba da rade narednih dana, tako da je prije svega trenutno jasna slika šta bi trebalo raditi u narednom periodu jer ima dovoljno vremena da se spremamo. Ne bih ulazio u priču o povredama, kako je svima tako je i nama. Preko noći se ništa ne pravi, nijedan veliki rezultat, kao ni ekipa", rekao je Šćepanović, pa zaključio:

"Na dobrom smo putu i pored poraza, ali treba baš puno da se radi. Ekipa ima veliki potencijal, ali tek treba da kroz treninge dobijemo ono što želimo".

Partizanov trener je lijepim riječima govorio o timu Mihaila Pavićevića.

"Ovo je ekipa za veliki respekt i imaće ogromnu ulogu u ABA ligi. Pokazali su raskošni individualni talenat i u 30 minuta smo savim dobro igrali odbranu i sveli ih na malo manji broj poena, ali ofanzivno smo bili katastrofa i bez tog ofanzivnog učinka se jako teško nosite sa takvim ekipama".

Ko će biti sljedeći protivnik Partizana tokom priprema? Odgovor na to pitanje je i dalje neizvjestan, zbog opravdanih razloga.

"Gledamo rivale, ali meni su sada mnogo potrebniji treninzi nego utakmice. Nema konkretnih informacija o rivalima, imali smo u planu neke utakmice u Sloveniji, ali preko noći se mijenjaju stvari".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC