• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao s Lebronom i Pavlovićem, a sad prosi na ulici: Bivši NBA košarkaš je bankrotirao i proživljava najteže trenutke

Autor Milutin Vujičić

Navijači se već organizuju da mu pomognu...

 Igrao s Lebronom i Pavlovićem, a sad prosi na ulici: Bivši NBA košarkaš je bankrotirao i proživljava najteže trenutke Izvor: Guliver/Gregory Shamus/Getty Images, Twitter/CallTcooks/Screenshot

Nekadašnji NBA košarkaš Delonte Vest (37) fotografisan je na ulicama Dalasa kako prosi novac za hranu, a ovaj tužan prizor ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Navijače je rastužilo što je Vest potpuno bankrotirao nakon uspešne košarkaške karijere, završene pre pet godina, pa su počeli da se raspituju kuda se "DW" kreće kako bi mogli da mu pomognu, a u čitavu priču su se uključili i ličnosti iz NBA.

Možda će vas zanimati

Navodno već mesecima njegov bivši trener Dok Rivers i bivši saigrač Džamir Nelson pokušavaju da ga kontaktiraju, svesni da mu je potrebna pomoć. I to ne samo finansijska.

Delonte Vest je imao teško detinjstvo, odrastao je u siromaštvu, povređivao se, koristio razne droge i mnogo vremena proveo je u bolnicama. Dijagnostifikovan mu je bipolarni poremećaj, depresija, a imao je i problema sa zakonom.

Ovo nije prvi put da su ga građani fotografisali kako traži novac za hranu, bankrotirao je posle raskalašnog života, a više puta je dobijao i batine u uličnim tučama.

Vest je igrao na mestu pleja ili beka, izabran je kao 24. pik na draftu 2004. godine od strane Bostona, igrao je još za Sijetl i Dalas, kao i pojedine razvojne i kineske klubove, dok je dobar utisak ostavio i u Klivlendu u kom je igrao sa Lebronom Džejmsom i Sašom Pavlovićem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC