• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Budućnost može mnogo bolje": Trener Podgoričana kritikuje, ali je ponosan na veliku pobjedu

Autor mondo.rs

Trener Podgoričana Petar Mijović nije bio zadovoljan izdanjem svog tima, iako je njegov tim u derbiju kola savladala Partizan.

 Petar Mijović poslije meča Partizan Budućnost - Možemo mnogo bolje Izvor: MN PRESS

Kakav meč smo vidjeli u Hali sportova "Ranko Žeravica"! Partizan i Budućnost su odigrali duel za istoriju u kome smo vidjeli mnogo preokreta, dva produžetka i 50 minuta košarke. 

Na kraju je trojka Danila Nikolića uz zvuk sirene donijela trijumf timu iz Podgorice 101:99. Trener Budućnosti Petar Mijović svjestan je koliko je ovaj trijumf bitan za nastavak sezone. 

Možda će vas zanimati

"Nismo zbog puta u Pariz (na gostovanje Metropolitanu u Evrokupu) imali mnogo vremena za pripremu utakmice. Znali smo da igramo protiv ekipe koja je u Badaloni tri četvrtine igrala dobro, koja je u drugom poluvremenu protiv Venecije odigrala sjajno i pokazala sav svoj kvalitet.", rekao je Mijović

Uprkos pobjedi, crnogorski stručnjak nije bio zadovoljan igrom svog tima na ovom meču. Smatrao je da je Budućnost imala previše loših perioda u igri. 

"Znali smo da ovdje moramo da budemo skoro pa perfektni da bismo dobili utakmicu. Mislim da to nismo bili. Daleko je ovo od nekog našeg najboljeg izdanja. Bilo je momenata kada smo imali kontrolu igre, ali je bilo i momenata kada smo imali apsolutne blokade. Međutim ovaj tim pokazuje da sem talenta i kvaltieta ima izuzetan karakter i ja sam ponosan što smo sada pobijedili velikog rivala i jedan veliki Partizan. Već od ponedjeljka se spremamo za sljedećeg protivnika Unikahu.", zaključio je Mijović

Tim iz Podgorice u srijedu očekuje gostovanje Unikahi u okviru Evrokupa, dok za vikend u "Moraču" stiže Borac iz Čačka. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC