• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne mijenja trenera zbog tri poraza: Vlado Šćepanović nije to zaslužio!

Autor mondo.rs

"Pratim društvene mreže, vidim šta se piše", poručio je Mijailović.

 Partizan ne mijenja trenera zbog tri poraza: Vlado Šćepanović nije to zaslužio! Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović), MN PRESS

Tri poraza u prve četiri utakmice nove sezone svakako nije skor kome su se nadali navijači Partizana, ali nema prostora za brigu, upozorava prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović.

U razgovoru za Kurir, predsjednik Partizana dotakao se statusa trenera Vlade Šćepanovića koji je preuzeo ekipu poslije odlaska Andree Trinkijerija, poručivši da mladom strategu treba dati vremena, odnosno zamolio je navijače za strpljenje.

Možda će vas zanimati

"Pratim društvene mreže, vidim šta se piše", kazao je Mijailović.

"Moram da pozovem naše navijače na strpljenje. Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najprije od Huventuda, a onda i od Budućnosti. Preksinoć na zaista nesrećan način, kao što su pobijedili oni, mogli smo i mi. Ipak, trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja im čestitam", poručio je predsjednik Partizana uz poruku da se otkazom poslije tri poraza ništa ne rješava.

Crno-bijeli su prvo pretrpjeli tijesan poraz od Huventuda, potom je Borac bio mnogo bolji od njih u Beogradu, da bi poslije trijumfa nad Venecijom "pali" poslije dva produžetka protiv Budućnosti.

"Nećemo mijenjati trenera posle tri poraza, to nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumijem naše navijače, posebno nakon prošle sezone, razumijem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže", poručio je prvi čovjek crno-bijelih.

Mijailović je dodao i da igranje pred praznim tribinama znatno utiče na rezultate Partizana pošto su igrači navikli da igraju pred punom Arenom, a to u košarci mnogo toga mijenja.

"Zamislite kako bi bilo Nikoliću da šutne trojku pred 16.000 navijača u Areni, koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vjetar u leđa, koga sada nema. Ali šta da radimo, borićemo se, trpićemo udare, ali idemo dalje", zaključio je Mijailović.

Naredni meč Partizan igra u srijedu protiv Uniksa na gostovanju. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC