• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Tek ćemo pričati kako se troše pare'': Novcem koji uplaćuje Srbija upravljaju gospođe Dolores!

Autor mondo.rs

Predsednik crveno-belih je bio otvoren o računu ABA lige.

 ''Tek ćemo pričati kako se troše pare'': Novcem koji uplaćuje Srbija upravljaju gospođe Dolores! Izvor: MN PRESS

Prvi čovek crveno-belih je ponovo pokrenuo pitanje o finansiranju ABA lige, a ovog puta je i obrazložio zašto smatra da u evropskoj košarci neće biti ''mehura''.

Gostujući u emisiji ''Fokus'' na B92, Nebojša Čović je pričao o regionalnoj košarci, Evroligi i problemima sa korona virusom.

Poslednjih dana su se u medijima pojavljivale informacije da su računi regionalnog takmičenja blokirani, zatim da je ta blokada skinuta, a Čović je govorio o tome.

''Imamo pravno oblikovanu ligu, baš kako treba. Račune ABA lige puni Srbija, sitnim parama, dva miliona godišnje ili po sezoni. A onda, uz svo uvažavanje, tim novcem raspolažu gospođe Dolores. Lica koja nisu ovlašćena. O tome kako su trošene pare, tek ćemo razgovarati. Što se tiče nastavka, svi smo za, ali da vidimo i to sa koronom...'', napominje predsednik crveno-belih.

Mehuri u evropskoj košarci gotovo da nisu opcija. Kako za ABA ligu, tako ni za Evroligu.

''Mislim da nije realno, to je bilo moguće u NBA. Evroliga nema toliko novca. Nastaviće se takmičenje, mislim da će biti ukinuto pravilo '20:0' i onda ćemo videti dokle će ići. Svi smo opredeljeni da igramo, kao u ABA ligi'', ističe Nebojša Čović i dodaje:

''Kada je ABA liga zaustavljena u martu, ja sam rekao da nećemo imati problem da završimo tu sezonu nego da počnemo sledeću. Stručnjaci koji sede u ABA ligi su se smejali, a sada ih nigde nema''.

Crvena zvezda je na početku sezone u regionalnom takmičenju upisala dve pobede i to veoma ubedljivom razlikom. Pobeđeni su Cibona i Borac iz Čačka, dok su u Evroligi odigrana tri meča.

Crveno-beli nisu igrali protiv Asvela, koji ima problema zbog korona virusa, savladali su Baskoniju, a poraženi od Fenerbahčea u Istanbulu i Žalgirisa u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC