• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije Srbina, Golden Stejt dovodi sina Zvezdine legende: Stiv Ker impresioniran 19-godišnjim krilom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Golden Stejt Voriorsi vole da draftuju momke sa Balkana.

 Golden Stejt želi Denija Avdiju Izvor: Guliver/Getty images/Ezra Shaw

Otkako je Stiv Ker preuzeo Golden Stejt Voriorse tim iz San Franciska redovno draftuje košarkaše sa ovih prostora. Sada je projekat Golden Stejta mladi Alen Smailagić, a prije njega su na draftu birani Ognjen Kuzmić i Nemanja Nedović. 

No, neće tu stati nekadašnji NBA šampioni. Još jedan momak sa Balkana bi mogao da pojača tim Stefa Karija i Kleja Tomsona u narednom periodu. 

Dobro obavešteni Atletik je javio da je plan "ratnika" da na narednom NBA draftu izaberu Denija Avdiju! Ovaj mladi 19-godišnji reprezentativac Izraela oduševio je svojim sposobnostima stručni štab. 

"Stiv Ker i ostali članovi organizacije Voriorsa su gledali trening Denija Avdije u Atlanti. Sve je bilo pozitivno i mladi 19-godišnji Izraelac je impresionirao posmatrače. Ne samo da je Avdija bio dobar, već su zvaničnici Voriorsa bili oduvani poslije sastanka sa njim. Smatraju ga "odličnim klincem" sa velikom radnom etikom", piše Atletik.

Deni je sin nekadašnjeg centra Crvene zvezde Zufera Avdije. Njegov otac je poslije decenije provedene u Crvenoj zvezdi otišao u Izrael, gdje mu se rodio i sin. Deni je imao želju da zaigra i za reprezentaciju Srbije, ali to nažalost nije slučaj. 

Da bi bio oslobođen služenja vojnog roka Deni je odlučio da zaigra za Izrael, a sada poslije nekoliko odličnih seniorskih sezona u Makabiju mladi krilni košarkaš želi u NBA. 

Ne samo da bi bio saigrač sa Alenom Smailagićem ako bi otišao u Golden Stejt, već bi bio i njegov konkurent na pozicijama tri i četiri. 

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC