• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trinkijeri se i dalje deklariše kao Grobar"! Lučić otkrio detalje saradnje sa italijanskim stručnjakom

Autor Dragan Šutvić

Bajern je hit ranih rundi Evrolige, a posebno se ističe saradnja Lučića i Trinkijerija

 Vladimir Lučić Trinkijeri se i dalje deklariše kao Grobar Izvor: MN PRESS

Bajern Minhen je hit na samom početku Evrolige – poraz poslije produžetka, pa tri vezane pobjede, od čega dvije na teškim gostovanjima: protiv Makabija i Fenerbahčea.

Posebno dobro su se uklopili bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić i nekadašnji trener crno-belih Andrea Trinkijeri. Reprezentativac Srbije rekao je da se Italijan i u Minhenu deklariše kao "grobar".

Možda će vas zanimati

Lučić je rekao da se povremeno priča o Partizanu, ali da Trinkijeri uvijek staje na jednu stranu.

"Andrea se i u Bajernu deklariše kao 'grobar'! Imamo dosta Balkanaca u timu i kada dođe do nekih peckanja na tu temu, on je na našoj strani. Prokomentarišemo nekada rezultate Partizana, ali ništa više od toga", rekao je Lučić za Sport klub.

Saradnja je više nego uspješna za sad, Lučić je bio MVP prošle nedjelje, a o treneru je ispričao isto što i svi prije njega:

"Andrea ima sličnu filozofiju kao i ostali treneri, a ona glasi – na treningu zasluži minute. Kada se uloge raspodjele, onda je tvoje braniš mjesto na svakoj narednoj utakmici. Prosto je, ako si dobar tu si, na parketu. Ako igraš loše onda ideš na klupu. Zahtjevan je prilično. Uvijek je tu dosta detalja, informacija... On ima sve što treba da ima trener, koji je među najboljima u Evropi. Njegovi dosadašnji rezultati su to i pokazali. Ne samo sada kod nas nego i prije. Recimo, za one igre i rezultate Partizana u prošloj sezoni njemu idu velike zasluge. Možda i najveće", rekao je Lučić.

Bajern večeras igra protiv Olimpijakosa u Minhenu, ali skor je više nego dobar za sad.

"Krenuli smo prilično dobro sezonu, umalo i da budemo stoprocentni. Protiv Armanija je bila lijepa prilika za slavlje. Vodili smo, primili težak šut pred kraj regularnog dijela, zatim promašili napad za pobjedu, a na kraju produžetka dobili trojku... Malo sam se plašio tog poraza. Znao sam kakav raspored dolazi u nastavku i da nas čekaju tri teška gostovanja, od čega dva u duplom kolu. Ipak, pokazali smo kvalitet. Dobili Albu na strani, što je za nas uvijek važno, a onda i Makabi i Fenerbahče", ispričao je Lučić.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC