• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok Partizan bira nasljednika - Milivoje piše istoriju: Postaje osmi koji je vodio "vječite" rivale!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

U subotu će sjediti na klupi Partizana, a dugotrajno rješenje se već spominje...

 Milivoje Lazić osmi trener koji je vodio i KK Crvena zvezda i KK Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je poslije samo devet utakmica odlučio da raskine saradnju sa Vladom Šćepanovićem, a dok se čeka njegov nasljednik - već znamo ko će preuzeti funkciju vršioca dužnosti trenera.

S obzirom na to da su pomoćnici Šćepanovića pozitivni na korona virus (Aleksandar Matović i Dejan Mijatović), Partizan će za vikend protiv Igokee predvoditi Milivoje Lazić, sadašnji trener juniora crno-bijelih, a nekada i šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Kratko se Lazić zadržao u Zvezdi, u kojoj je prethodno bio asistent Svetislavu Pešiću. Dobio je šansu da samostalno vodi tim u ljeto 2012/13, ali je smijenjen već poslije dva kola.

Od tada je bio u Slonsku, dok od ove godine vodi mladi tim Partizana. Prethodno je bio i asistent u Partizanu, kod Vlade Jovanovića, a protiv Igokee za vikend će prvi put samostalno predvoditi crno-bijele kao vršilac dužnosti trenera.

Tako će postati čak osmi trener koji je bio na klupi i Zvezde i Partizana, što je zaista zapanjujuć podatak kada se uzme u obzir koliko je snažno rivalstvo "vječitih".

Prije njega to su bili legendarni Aleksandar Nikolić, Ranko Žeravica, Borislav Džaković, Zoran "Moka" Slavnić, Vladislav "Lale" Lučić, Miroslav Nikolić i Duško Vujošević, pa je jasno da će Milivoje Lazić biti u odabranom društvu.

Izvor: MN PRESS

Za to vrijeme Partizan traži novog trenera, a za sada se praktično kao jedini kandidat u medijima spominje slovenački stručnjak Sašo Filipovski (46).

U pitanju je nekadašnji trener Olimpije, Turova, Lotomatike, Stelmeta, Banvita, Monaka i pomoćnik Duška Vujoševića iz CSKA. Od raskida saradnje sa "Kneževima" 2019. godine je bez kluba, a do sada je osvojio devet trofeja kao trener. 

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC