I KOMENTATORI BEZ DAHA!

Dominacija Nikole Jokića, nezaustavljiv je: "Sipao" 35 poena za pobjedu Denvera, o jednom potezu svi pričaju! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Zvijezda Nagetsa ponovo bio pravi lider na terenu.

Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski

Nova strašna partija Nikole Jokića - srpski centar nastavlja da dominira NBA ligom. Malo je timova koji mogu da izađu na kraj sa momkom iz Sombora, a Minesota definitivno nije jedan od njih - Jokić je vodio Denver do pobjede!

DENVER NAGETS - MINESOTA TIMBERVULVS 123:116
/34:22, 28:43, 31:31, 30:20/

Stigao je Denver do treće pobjede u sezoni i to preokretom u posljednjoj četvrtini, a i ovoga puta je tim iz Kolorada predvodio izvanredni Nikola Jokić.

Srbin je ponovo dominirao i poigravao se protivnikom - Jokić je protiv Minesote ubacio čak 35 poena uz 15 skokova i šest asistencija i tako pokazao Minesoti da će negdje drugdje morati da traže pobjedu.

Time je Jokić ušao u istoriju NBA i uradio nešto što niko nije prethodnih 58 godina!

Jokić je za 37 minuta provedenih na terenu imao 11/19 pri šutu za dva poena, 1/1 za tri i 10/12 sa linije slobodnih bacanja. Imao je Jokić i tri ukradene lopte i jednu blokadu koju je načinio, ali i poteze koji će ponovo ispuniti "hajlajtse" NBA lige.

Takav slučaj je bio i sa ovom asistencijom za prepričavanje:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Vodili su Nagetsi gotovo čitavo prvo poluvrijeme, prije nego što ih je pad na kraju druge četvrtine koštao gubitka prednosti.

Minesota je tada ubacila čak 43 poena za 12 minuta, a poslije izjednačene treće četvrtine, Jokić je uz pomoć Mareja, Kampaca i Bartona, poveo Denver ka preokretu i trećoj pobjedi u sedmom meču u sezoni.

Osim nezaustavljivog Jokića, u Denveru su se istakli i Vil Barton sa 20 poena, Džamajkl Grin sa 17, dok je Džamal Marej ubacio 13.

U timu Minesote je najbolji bio Dianđelo Rasel sa 33 poena i 11 asistencija, Huan Ernangomez je ubacio 25, dok su Entoni Edvards i Malik Bizli "izbrojali" po 15 poena.

Ovako je Nikola Jokić vodio Nagetse do pobjede:

Nikola Jokić, 35 poena protiv Minesote
Izvor: YouTube/J.A NBA