Pred meč!

Zvezda se oglasila saopštenjem pred finale ABA lige: "Oprez, pojedinci pokušavaju da prodaju..."

Autor Dragan Šutvić

Treći meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u hali "Aleksandar Nikolić".

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u nedjelju uveče nastavljaju finalnu seriju regionalnog takmičenja, a ni ovaj susret nije mogao da prođe bez saopštenja. Oglasili su se crveno-bijeli i to veoma važnom porukom upućenom svojim navijačima - pred treći susret u seriji kruže lažne ulaznice za utakmicu!

Crvena zvezda je osjetila potrebu da zaštiti svoje navijače i reaguje saopštenjem, u kojem do detalja opisuje kako izgledaju karte za meč protiv Partizana. Ulaz u halu neće biti moguć sa odštampanim kartama, već samo onima kupljenim na blagajni. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Pred treću utakmicu finala regionalne lige KK Crvena zvezda Meridianbet je došao do saznanja da su se pojavile online/digitalne karte koje pojedinci pokušavaju da prodaju navijačima. Pozivamo sve navijače na oprez, jer sa falsifikovanim kartama ulaz u halu neće biti omogućen! Obavještevamo sve navijače Crvene zvezde da za večerašnju utakmicu ne postoje online ulaznice - odštampane sa QR kodom, već samo regularne tickets.rs karte kupljene na blagajni. Ulaz u halu neće biti dozvoljen bez validne karte za večerašnju utakmicu! Svaki pokušaj bilo kakve malverzacije sa ulaznicama biće sankcionisan od strane obezbjeđenja i organa reda! Navijajte fer i sportski i budite uz Crvenu zvezdu!"

Podsjećamo, treći meč finalne serije ABA lige na programu je u nedjelju, 18. juna, od 20:30. Partizan je pobijedio prva dva meča pred svojim navijačima, pa će šansu za trofej imati na terenu najvećeg rivala. Sa druge strane, Zvezda želi da izbjegne "čišćenje", stigne do pobjede i četvrtog meča u kojem bi mogla da poravna rezultat u finalnoj seriji. Ukoliko bude potrebe peti meč će se igrati na Partizanovom terenu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!