SJAJNO

MIROTIĆ JE POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR SA NAMA! Grčki klub se našalio sa navijačima

Grčki niželigaški klub napravio je zanimljivu šalu sa potpisom Nikole Mirotića.

Izvor: Profimedia

Arion, niželigaški grčki klub, oglasio na društvenim mrežama i napravio je zanimljivu objavu u kojoj su se našalili sa Nikolom Mirotićem. Navode da je on potpisao dvogodišnji ugovor i da su svi detalji utanačeni. Navijačima se dopala ova šala, pa su tako odmah neki počeli da pišu da će "odmah dobiti mjesto u Evroligi" i da je "to prava transfer bomba".

Saga oko transfera crnogorskog igrača traje nedjeljama. Djelovalo je da je dolazak u Partizan završena stvar, ali su se stvari zakomplikovale u posljednjem trenutku. Nikola se zbog toga oglasio na društvenim mrežama. 

"Kako su u javnost dospjele izvjesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK Partizanu, počele su prijetnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će dijeliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Odlučio sam da ne budem dio takve atmosfere, a istine radi želim da kažem da nijedna prijetnja nije došla iz tabora Zvezde i da sa njima imam dobru komunikaciju. Želja da igram u Srbiji nije bila uslovljena finansijskim ponudama, već željom da igram u zemlji koju volim. Hvala Partizanu na povjerenju, ali sam odlučio da nastavim karijeru u timu van Srbije", poručio je Mirotić.

Spekulacije oko njegovog novog kluba se nastavljaju. Mnogi su bili zainteresovani, pored crno-bijelih htjeli su ga Olimpijakos, Panatinaikos, Armani, Monako, ali su mnogi odustali od trke. Prema novim informacijama u igri je ostao samo tim Etorea Mesine i navodno je najbliži odlasku u Milano. PAO ga je htio, pa se predomislio i doveo Huanča Ernangomeza. To je jasan znak da su od Mirotića odustali.

Za njegove usluge zainteresovana je bila i Crvena zvezda. "Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i željeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve prijetnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana vidjeti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekao kako nije bilo prijetnji od strane Zvezde", otkrio je sportski direktor crveno-bijelih Milan Dozet za "Sputnjik".