• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIROTIĆ JE POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR SA NAMA! Grčki klub se našalio sa navijačima

Grčki niželigaški klub napravio je zanimljivu šalu sa potpisom Nikole Mirotića.

 Grčki klub se našalio sa Nikolom Mirotićem Izvor: Profimedia

Arion, niželigaški grčki klub, oglasio na društvenim mrežama i napravio je zanimljivu objavu u kojoj su se našalili sa Nikolom Mirotićem. Navode da je on potpisao dvogodišnji ugovor i da su svi detalji utanačeni. Navijačima se dopala ova šala, pa su tako odmah neki počeli da pišu da će "odmah dobiti mjesto u Evroligi" i da je "to prava transfer bomba".

Saga oko transfera crnogorskog igrača traje nedjeljama. Djelovalo je da je dolazak u Partizan završena stvar, ali su se stvari zakomplikovale u posljednjem trenutku. Nikola se zbog toga oglasio na društvenim mrežama. 

"Kako su u javnost dospjele izvjesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK Partizanu, počele su prijetnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će dijeliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Odlučio sam da ne budem dio takve atmosfere, a istine radi želim da kažem da nijedna prijetnja nije došla iz tabora Zvezde i da sa njima imam dobru komunikaciju. Želja da igram u Srbiji nije bila uslovljena finansijskim ponudama, već željom da igram u zemlji koju volim. Hvala Partizanu na povjerenju, ali sam odlučio da nastavim karijeru u timu van Srbije", poručio je Mirotić.

Spekulacije oko njegovog novog kluba se nastavljaju. Mnogi su bili zainteresovani, pored crno-bijelih htjeli su ga Olimpijakos, Panatinaikos, Armani, Monako, ali su mnogi odustali od trke. Prema novim informacijama u igri je ostao samo tim Etorea Mesine i navodno je najbliži odlasku u Milano. PAO ga je htio, pa se predomislio i doveo Huanča Ernangomeza. To je jasan znak da su od Mirotića odustali.

Za njegove usluge zainteresovana je bila i Crvena zvezda. "Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i željeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve prijetnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana vidjeti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekao kako nije bilo prijetnji od strane Zvezde", otkrio je sportski direktor crveno-bijelih Milan Dozet za "Sputnjik".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC