• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pola vas ne zna 'Bože pravde', a ku**ite se patriotizmom": Skandirao mu Zagreb, a Džoker odgovorio kritikama iz Srbije!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Jedan od naših najboljih MMA boraca nije više mogao da ćuti.

 Skandirao mu Zagreb, a Džoker odgovorio kritikama iz Srbije! Aleksandar Ilić Izvor: Instagram/ilkemma

Aleksandar "Džoker" Ilić je poražen od Mihala Materle u svom poslednjem MMA meču. U utorak 10. novembra je u okviru još jednog KSW spektakla izašao u ring u Poljskoj.

Pobedio ga je domaći takmičar, a srpski MMA borac je izašao na borbu praćen numerom Dina Dvornika "Zašto praviš slona od mene".

Možda će vas zanimati

Ovo mu nije bio prvi put da na borbu izlazi uz numere čuvenog hrvatskog umetnika. Njegov prethodni meč održan je u oktobru 2019. godine u Zagrebu, a više od 12 hiljada gledalaca tada je oduševljeno navijalo za Srbina.

Džoker je na meč sa Cezarijem Kesikom izašao uz "Ti si mi u mislima". Njegov izbor muzičkih numera je očigledno naišao na oštre kritike određenog dela publike u Srbiji, a on se na svom instagram profilu oglasio ljutitim saopštenjem.

Njegovo obraćanje prenosimo u celosti.

"Svi pušaci ku*ca koji imaju i dalje problem sa muzičkim ukusima, izborom pesama zameranjem što nisam izašao uz "Oj Kosovo, Kosovo", "Marš na Drinu", Baju Malog Knindžu i slične numere uz zastavu Srbije da bih ja nekom prosečnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu da prate moj dalji rad.

Kur*ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna ni reči naše himne "Bože pravde", pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćosku iste...

Najveći uspeh vam je lečenje kompleksa po komentarima. Jao Ilke razočaran sam nisi izašao sa srpskom zastavom.

Jao Ilke razočaran sam, Dino Dvornik pesma za izlazak. Ne, treba da izađem uz Kosovske božure da bih ja bio veliki ratnik...

Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu skapirali poruku pesme i mog gesta.

Slepci i seljaci komentarišu, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim ličnim pobedama i uspesima!

Umesto da radite na sebi najveći uspeh vam je komentar na nekom postu...

Nikad neću izaći uz borbene narodne pesme ne zato što ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se dodvoravam svom "komšiji" Eri Ojdaniću sa ibarske magistrale, ne treniram uz takve pesme i ne lože me takve pesme.. Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova.

Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način. Samo napred.

Zato što gledate tuđa mišljenja, zato što se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani... Živite tuđe zivote, a vaši prolaze!

Veliki Srbi a ovamo ne možete jedan je*eni SMS da pošaljete za srpsku decu i našu decu. Blok dugme mi postaje sve draže i draže.

‘Ajmo Srbi ostavite komentar pa posle sedite u nemački auto, obucite se u italijansku garderobu, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more sa kubanskim cigaretama...

Ide u kafanu a pije Hajneken holandsko pivo.

.Mrš”, jasan je bio Aleksandar Ilić, popularni Džoker.

Pročitajte i ovo

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC