• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spavao je u šumi i bio član uličnih bandi: Sada čeka borbu za svetsku titulu, iako je tek u 26. godini počeo da se bori!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Neverovatna priča kamerunskog borca.

 Spavao je u šumi i bio član uličnih bandi: Sada čeka borbu za svetsku titulu, iako je tek u 26. godi Izvor: YouTube/UFC Ultimate Fighting Championship

Frensis Nganu je trenutno jedna od najvećih zvezda UFC-a i najverovatnije će se on boriti sa Stipom Miočićem za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji.

Dolazi iz Kameruna, a kasno je počeo da se bavi borilačkim veštinama. S obzirom da je rođen u kamerunskom selu Batjeu, odrastao je u bedi i nemaštini. 

Možda će vas zanimati

Otac ga je napustio dok je još bio dete, a on je sa majkom i troje braće i sestara ostao praktično gladan. Morao je da preživljava kao član uličnih bandi, a ovaj 34-godišnjak je počeo da se bavi borilačkim veštinama tek sa 26 godina.

Tada je otišao u Pariz i odatle potražo bolji život za sebe. Našao ga je, ali ne zaboravlja ni teške dane. Ispričao je tešku priču iz 2012. godine na svom instagram profilu. 

"Ovo je bilo u decembru 2012. godine. Još uvek sam bio u Maroku i pokušavao sam da uđem u Evropu. Spavao sam u šumi i imao sam samo odeću koju vidite na slici. Ali imao sam samopouzdanje i snove. To mi je bila najveća snaga i to me je dovelo tamo gde sam danas u odnosu na ono gde sam bio pre osam godina. Ne dajte da vam neko uzme snove i samopouzdanje ili da vam kaže da ne možete da uspete bez nečije pomoći", napisao je Nganu. 

Kamerunac je u ringu poznat po okretnosti i neverovatnim nokautima, a ostaje da se vidi da li će zaista uspeti da postane šampion sveta.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC