• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Hvala Bogu što postoji rivalstvo sa Novakom'': Zaboravite Nadala, Federeru je Srbin najveći protivnik!

Autor Dragan Šutvić

Sjajne riječi o srpskom teniseru, na ovo nismo navikli od njega.

 ''Hvala Bogu što postoji rivalstvo sa Novakom'': Zaboravite Nadala, Federeru je Srbin najveći protivnik! Izvor: Youtube/Printscreen/Roland Garros

Tačno 50 puta u karijeri su igrali Rodžer Federer i Novak Đoković. Znate rezultat? Vodi Novak, ne brinite.

Srpski teniser je godinama najbolji na svijetu, a sada je i Švajcarac, koji ne deli često komplimente svojim protivnicima, otkrio da mu je upravo Đoković najveći protivnik kog je imao! Njih dvojica su dali intervju na istu temu, pričajući i o najboljem meču koji su odigrali.

Možda će vas zanimati

O rivalstvu sa Federerom govorio je Novak, aktuelni svjetski broj jedan i čovjek koji će uskoro oboriti rekord po broju nedjelja na prvom mjestu ATP liste. Imao je lijepe riječi.

''Igrao sam toliko uzbudljivih mečeva protiv njega. Kada god kročimo na teren, bude uzbudljivo. To prevazilazi sport'', rekao je Novak Đoković na početku razgovora.

Federer je odmah otkrio koliko je teško igrati protiv srpskog tenisera, jer je Novak dobar na svim podlogama i nikada ga nije lako pobediti.

''Očigledno je, on može da odigra dobro na svakoj podlozi. Uvijek ima izuzetno visok nivo igre, pa morate da igrate svoj najbolji tenis kako biste ga pobedili. On se sjajno kreće, ja imam dobro koordinaciju, pa se 'preklapamo' veoma dobro'', zaključio je Švajcarac.

Dvojica tenisera su zatim razgovarala o finalu Vimbldona iz 2019. godine, jednom od najboljih teniskih mečeva svih vremena. Novak je osvojio titulu, nakon što je spašavao meč lopte.

''Taj meč je u dva ili tri najbolja koja sam odigrao. Po svemu. Najbolji, najuzbudljiviji, najzahtevniji, u svakom pogledu, mentalno ili fizički'', rekao je Novak.

''Osvrnete se unazad i onda cenite i borbu i vrstu meča. Ne možete uvijek da budete dio takvog spektakla, pa kada jeste, cijenite što se tu. Rivalstva su dobra, potrebna su tenisu i mislim da čine sport zanimljivijim. Hvala Bogu što sam imao rivalstvo sa Đokovićem'', rekao je Rodžer Federer na kraju intervjua.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC