• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki uživo o mjestu selektora: Zimonjić je sve znao, nećemo da otkrivamo "prljav veš"

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser Viktor Troicki uživo u Jutarnjem programu TV Prva o selektorskoj promjeni.

 Troicki selektor Zimonjić je sve znao  Izvor: Prva

Viktor Troicki postao je novi selektor Srbije u tenisu, što je predstavljalo veliko iznenađenje za sve, posebno ako se uzme u obzir da je Nenad Zimonjić bilježio veoma dobre rezultate.

Objašnjeno je da su "igrači pozvali Troickog" i predočili mu ideju da ih ubuduće vodi, dok je poslije toga Zimonjić reagovao na društvenim mrežama i objasnio da je bio iznenađen tom odlukom, posebno jer je bio i jedini kandidat za mjesto selektora.

Možda će vas zanimati

To su mnogi protumačili kao neslaganje unutar reprezentacije, a Viktor Troicki je u razgovoru u Jutarnjem programu TV Prva objasio da to nije tako...

"Isticao je mandat Zimonjiću, igrači su htjeli promjenu i novu energiju, to je normalno u svakom sportu. Vidjeli su u meni da mogu da pomognem na novi način, tu je mlađa generacija i Novak koji je i dalje naš najjači igrač", poručio je Troicki.

Zimonjić nije želio da gostuje u emisiji uz poruku da je "već sve rekao u saopštenju", pa je Troicki morao da objasni da li se nekada najbolji dubl-igrač svijeta naljutio...

"Znao je Zimonjić da će biti smijenjen. Čim su me igrači pozvali, javio sam mu odmah, pa i kada smo imali zajednički sastanak. Čak i razlozi su saopšteni. Koji su? Nećemo otkrivati 'prljav veš', nije ništa strašno, isticao je mandat, željeli su novu energiju, ništa strašno...", objasnio je Troicki uz poruku da jedva čeka prve obaveze kao selektora.

Izvor: MN PRESS

"To je Zikijeva stvar i osjećaj, ne mogu da govorim u njegovo ime, ali drago mi je što su me igrači izabrali. Ziki je imao puno uspjeha kao selektor, kao i Obradović, učio sam od najboljih".

Troicki je istakao i da će i dalje pokušavati da se vrati tenisu, a ako mu to ne uspije - ima selektorsku funkciju. Prve obaveze imaće na ATP kupu u februaru, a i dalje nije potvrđeno da li će Novak Đoković braniti sa Srbijom osvojenu titulu.

"Jedan od poslova da ga nagovorim. Nisam ga ja nagovorio za ATP kup, Dejvis kup selektor nema tu veliku ulogu, igrači se sami prijavljuju. Prvi igrač je taj koji prijavljuje cijelu ekipu i selektora sa ATP kupom. Nadam se da će Novak igrati i Dejvis kup, ali to je na kraju godine. Prioritet su mu grend slemovi i Olimpijske igre. Samo mu to zlato fali. Biću i kao selektor na Olimpijskim igrama, to je velika čast, bio sam samo kao igrač do sada", zaključio je novi selektor Srbije.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC