• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal brutalno napao Đokovića: Prvi put se oglasio iz karantina - prozvao Novaka i sve ostale tenisere!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španski teniser je u prvoj izjavi iz karantina žestoko napao Srbina.

 rafael-nadal-novak-djokovic-teniseri-australijan-open-karantin-melburn Izvor: Profimedia

Nekada veliki prijatelji, a danas... Izgleda da Rafael Nadal više ne smatra Novaka Đokovića prijateljem. Komentari koje je imao na račun trenutno najboljeg svetskog tenisera govore o tome.

Možda će vas zanimati

Obojica su trenutno u karantinu u Australiji, gde čekaju početak Australijan opena, ali ne rade obojica iste stvari. Dok se Đoković borio da što više tenisera može normalno da trenira i bude u boljim sobama, Španac je do sada samo ćutao. A sada je napao Novaka!

Drugi najbolji teniser na svetu ''nagazio'' je Novaka Đokovića. U razgovoru sa argentinskom verzijom poznatog ESPN-a, Rafael Nadal je prozvao najboljeg svetskgo tenisera jer ''sve radi javno'', aludirajući da Novak Đoković želi naklonost medija.

''Neki moraju da objave javno sve stvari koje rade. Drugi to rade privatnije i ne moraju da podele sa svima'', rekao je Španac.

Španski teniser je pomalo ljut na tenisere iz Melburna, jer tvrdi da neki od njih imaju bolje uslove od njega tokom priprema za Australijan open!

''Ne znam kakva je to priča o jednakosti, nisam video da se oni žale na uslove koje mi imamo. Sad treba svi da ostanemo bez treninga?'', upitao je Rafael Nadal.

''Razumljivo je, znam zašto se ljudi žale. Ali neki igrači u Melburnu imaju bolje uslove nego mi u Adelejdu. Tamo ima i većih soba, gde mogu da se rade bolji treninzi i da se priprema sa trenerima. Gde je tu granica? Stvar je etike, svako ima mišljenje o veličini hotelskih soba'', rekao je Nadal.

Nadal ostaje čvrstog stava da on, ali i drugi teniseri, nemaju pravo da se žale!

''Ne možemo imati žalbe na ovo'', rekao je Rafael koji je prezadovoljan što teniseri mogu da se takmiče i pored globalne pandemije.

Ne tako davno jedan od tenisera se pitao zašto Rafael Nadal ne reaguje na sve što se dešava u Australiji. A kako je reagovao, nije ni morao...

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC