• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepša teniserka predstavila novog dečka: Ne zanima je Australijan open, smuvala je NFL zvezdu! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zapravo, on je na Instagramu saopštio da su u vezi!

 Najlepša teniserka predstavila novog dečka: Ne zanima je Australijan open, smuvala je NFL zvezdu! Izvor: Instagram/geniebouchard/printscreen

Već godinama nije u vrhu svetskog tenisa, ali njene objave na društvenim mrežama i dalje izazivaju mnogo pažnje. Prelepa je, zgodna i voli da pozira u kupaćem kostimu, pa ima preko dva miliona pratilaca na Instagramu.

Ona je Eženi Bušar, kanadska teniserka, a od skoro i devojka kvoterbeka Pitsburg Stilersa, Mejsona Rudolfa!

Možda će vas zanimati

Nekada je bila čak i peta teniserka sveta, igrala je finale Vimbldona i polufinala na još dva grend slema, a danas joj je tenis potpuno nezanimljniv. Nalazi se na 141. mestu WTA liste i pitanje je da li planira da se vraća u svetski vrh. Ima tek 26 godina i šteta bi bila da ne pokuša još jednom.

Ali,... U centru zbivanja može da bude i na druge načine. Atraktivan izgled joj privlači obožavaoce, ali i momke poput Rudolfa. Kvoterbek Pitsburga je godinu dana mlađi, visok je oko 195 centimetara i težak 110 kilograma, pa i on ima brojne obožavateljke. Nataj račun su ga zezale kolege kada je objavio fotografiju sa poznatom teniserkom.

Komentare poput ''Biće mnogo obožavateljki u žalosti, moraću da im budem rame za plakanje'', pisali su saigrači ispod objave na društvenoj mreži Instagram. Mejson Rudolf je baš na Dan zaljubljenih objavio svetu da je u vezi sa kanadskom teniserkom!

Inače, Mejson je poslednje tri godine u NFL ligi, ali prve sezone uopšte nije igrao. U poslednje dve dobija sve više prilika i pred njim je, kažu stručnjaci, lepa kariejra karijera u američkom fudbalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC