• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teška" 3.600.000.000 dolara, otac joj pobijedio Trampa, a ona hit u Melburnu: Juri titulu, "počistila" dvije šampionke!

Autor Dragan Šutvić

Amerikanka igra sjajno u Australiji i konačno se probija u sam svjetski vrh!

 dzesika-pegula-australijan-open-donald-tramp Izvor: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

U muškoj strani žreba imamo Aslana Karaceva, a u ženskoj - Džesi Pegulu! 

Ova Amerikanka ima 26 godina, do sada je u karijeri bila najviše plasirana kao 55. na VTA listi, a sada je čeka veliki skok jer se plasirala u čevrtfinale u Melburnu. 

Možda će vas zanimati

U Australiju je ova djevojka rođena u Bafalu došla kao 62. na svijetu, a sve i da izgubi naredni meč protiv sunarodnice Dženifer Brejdi zaradiće oko 350.000 evra. 

No, to nije previše bitno Peguli pošto se njeno porodično bogatstvo procjenjuje na 3,6 milijardi dolara! Ona je ćerka čuvenog američkog milijardera Terija Pegule, koji je prodajom prirodnog gasa "zgrnuo" milijarde. 

Njena porodica ne samo da voli sport već i ulaže u njega, pa je tako Teri kupio oba tima iz njihovog rodnog mjesta Bafala. Pojseduje NHL franšizu Bafalo Sejbres, kao i NFL tim Bafalo Bils. To je samo početak pošto on posjeduje i razvojni tim Sejbresa, dva lakros tima i jedan ženski hokej tim, takođe iz Bafala!

Bilse je kupio 2014. godine tako što je u nadmetanju za vlasništvo nad timom uspio da pobijedi Donalda Trampa! 

"Tenis je moja stvar, to je moj posao i karijera. To je nešto što je odvojeno od života mojih roditelja koji nemaju pravo da se mešaju i da mi kažu šta mogu, a šta ne, da radim na terenu",  rekla je Pegula nedavno.

Ona je pre dolaska u četvrtfinale uspela da savlada dvije bivše šampionke Viktoriju Azarenku i Samantu Stosur, a "kupila" je publiku u Australiji kada se svima na tribinama izvinila poslije eliminacije Stosur, jedne od najboljih domaćih teniserki.

Poslije Australijan opena će skočiti minimum na 43. mjesto, a ukoliko pobijedi Brejdi mogla bi i među najboljih 35 na svijetu. 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC