• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena plakala na konferenciji posle poraza: Jedno pitanje je dotuklo, nije mogla da odgovori! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Naomi Osaka je prva finalistkinja Australijan opena.

 serena-vilijams-place-konferencija-za-medije-australijan-open-poraz-naomi-osaka-video Izvor: Twitter/@TennisChannel/Printscreen

Pohod Serene Vilijams na istorijski grend slem rekord ponovo je bio neuspešan - američka teniserka završila je učešće na Australijan openu!

Bolja od nje u dva seta bila je Naomi Osaka, ali posle meča se mnogo priče povelo i oko emotivne konferencije za medije legendarne teniserke.

Možda će vas zanimati

Serena Vilijams nije uspela da se plasira u finale Australijan opena, pošto ju je Osaka savladala 2:0, po setovima 6:3, 6:4 i tako se plasirala u meč za trofej na prvom grend slemu sezone.

Vilijamsova je pokušala da stigne do završnog susreta u kojem bi se borila za istorijski 24. grend slem u karijeri. Ona je ipak ostala na 23, jedan manje od legendarne Margaret Kort.

Osaka je prikazala sjajnu igru u ovom susretu i koristila je svaku grešku Vilijamsove, a bilo ih je mnogo. Amerikanka je dosta neiznuđenih grešaka pravila, Osaka je to koristila i na kraju je čak završila meč sa osam uzastopno osvojenih poena.

Ipak, tu se nije završilo sve oko ovog susreta, pošto je Vilijamsova bila u centru pažnje i zbog njene konferencije za medije. Na njoj je Serena pokušavala da ostane potpuno pribrana posle teškog poraza, ali ju je na kraju poslednje pitanje "slomilo".

Jedan novinar ju je pitao šta ona misli da je uticalo da posle tako dobrih partija u ranijim mečevima sada napravi toliko grešaka protiv Osake, Serena više nije mogla.

Spustila je glavu, a onda izgovorila "Ne znam", očigledno u suzama. Jedino je još stigla da kaže "Gotova sam", tako završivši konferenciju za medije pre vremena.

Drugi polufinalni par ženskog singla Australijan opena čine Muhova i Brejdi.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC