• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pljuvao" Novaka, nazvao ga zlikovcem i nije se izvinio: Najveći licemjer Australijan opena pokušao da se "opere"

Autor Dragan Šutvić

Nije lijepo...

 novak-djokovic-sem-grot-bez-izvinjenja-napadao-djokovica Izvor: Profimedia/AFP PHOTO/Vince Calig/YouTube/screenshot/Brisbane International

Bivši australijski teniser Sem Grot, sada teniski komentator, polako preuzima "palicu" najvećeg hejtera Novaka Đokovića pošto je tokom Australijan opena više puta napao Srbina.

Prvi je bio kada je trebalo da se kritikuje molba Novaka Đokovića da teniseri koji su u karantinu u Melburnu dobiju nekoliko sati da treniraju, potom je srpskog tenisera nazvao "zlikovcem" i optužio ga da je lažirao povredu stomačnih mišića.

Možda će vas zanimati

U međuvremenu je Đoković izašao sa tačnim podacima o "kidanju" mišića, i koliko mu se povreda pogoršala jer je nastavio da igra, ali od Sema Grota - nema izvinjenja.

Navijači na društvenim mrežama napisali su Semu Grotu da i dalje "čekaju izvinjenje" pošto je čitav Australijan open pljuvao Đokovića, tražili su da bude hrabar i pokaže da je pogriješio.

Od izvinjenja nije bilo ništa, ali je Grot imao spreman odgovor.

"Novak je nevjerovatan teniser i na početku sezone sam prognozirao još jednu Novakovu pobjedu, i veliku 2021. godinu. Moji komentari ovog ljeta nemaju nikakve veze sa njegovim tenisom. On je još jednom pokazao prošle noći da je njegov tenis na drugom nivou", objasnio je Australijanac i priložio svoju prognozu iz novina u kojoj je tipovao da će Đokovićosvojiti turnir.


Naravno, navijači nisu bili zadovoljni odgovorom, primijetili su da je izvinjenje izostalo, pa su još više napali Sema Grota koji se u međuvremenu nije branio.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC