• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pomiješao njen hit sa "Jutro je" - i oduševio je! "Napravio mi je reklamu, nema veze što je pogriješio"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izgleda da će još dugo da se prepričava lapsus srpskog asa

 Novak pomiješao njen hit sa "Jutro je" - i oduševio je! "Napravio mi je reklamu nema veze pogriješio Izvor: Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen, Youtube/ Petar Petrovic/printscreen

I dalje se prepričava Noletov smiješni ispad.

Legendarni Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana otvario prestižni italijanski festival Sanremo uz pjesmu "Jutro je" Nade Topčagić, a prvi teniser planete Novak Đoković je ispod Ibrinog snimka na Instagramu napisao "Ah tugo, tugo".

Možda će vas zanimati

Jasno je da je srpski as pogriješio numeru što je izazvalo opšte oduševljenje jer je Novak napravio takav lapsus, pa je tako i pjevačica koja izvodi pjesmu koje se Nole sjetio bila fascinirana.

Pjevačica Elma Sinanović je za Objektiv rekla kako je gest prvog reketa svijeta njoj bio veoma simpatičan i dodala da obožava Đokovića..

"Ćerka mi je poslala taj post i slatko sam se nasmijala. Bilo mi je to vrlo simpatično, pogotovo što se radi o našem Novaku, našem šampionu. Obožavam ga i zaista mi je čast što je uopšte pomenuo moje ime, a kamoli da sluša moju muziku", rekla je Elma koja bi kako je istakla rado zapjevala za Noleta kada god on poželi.

"Ako bih za nekog pjevala, to bi bilo za Novaka. Mnogo poštujem njegovu porodicu i njega, jer su svi oni ambasadori Srbije u svijetu, tako da, što se mene tiče, sad bih mu pjevala", rekla je pjevačica. 

Elmi ne smeta Đokovićev lapsus već ga karakteriše kao dobru reklamu.

"Vjerujem da mu je ta pjesma prvo pala na pamet, da ju je slušao prije ili da mu je ostala u pamćenju, pa je zato pogriješio. To mi ne smeta, pogotovo što smo Nada i ja koleginice dugi niz godina. Ovo prije posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, ali da mi je napravio reklamu, jeste", zaključila je vlasnica hita kojim se Nole slučajno "izblamirao".

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC