• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džordan igrao karte 36 sati dok su ga novinari čekali: Umjesto konferencije zaspao je tokom partije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna priča iz karijere najboljeg košarkaša svih vremena.

 Džordan igrao karte 36 sati dok su ga novinari čekali: Umjesto konferencije zaspao je tokom partije! Izvor: Profimedia

Najveći u istoriji košarke, po mišljenju mnogih, ali i čovjek koji je dobro znao da napuni naslovne strane privatnim životom. Čuvene su anegdote o klađenju i kockanju, Majkl Džordan je volio da stavi novac u ruke sudbini.

Anegdotu iz igračkog dijela karijere slavnog košarkaša podijelio je sa svijetom Entoan Voker, nekadašnji NBA igrač i šampion sa Majamijem u finišu karijere. Njih dvojica su zajedno igrali jednu nevjerovatnu partiju.

Možda će vas zanimati

Trajala je čak dan i po, a odigravala se u trenucima kada je Majkl Džordan sazvao jednu od najbitnijih konferencija u istoriji košarke. Na njoj je kasnije, tek kada je partija bila gotova, saopštio da se vraća košarci.

''Majkl zove početni ulog, a mi pomalo dižemo iznose. Svi moraju da prate njega. Jednom prilikom je za ulaz u partiju bilo potrebno 20 hiljada dolara. Igrali smo 36 sati, bez prestanka. Džordan i ja na jednoj strani, protiv druge dvojice'', objasnio je Entoan Voker, bivši NBA igrač koji je nakon košarkaške karijere bankrotirao.

Baš čudno kako mu se to desilo...

Ta spektakularna partija koja se odigravala u satima pred najvažniju konferenciju u karijeri Majkla Džordana. Trebalo je da najbolji u istoriji košarke izađe i saopšti da se vraća na parket. Ali, moglo je to i da čeka.

''U jednom trenutku smo bili na gubitku od oko 900 hiljada dolara. Džordan je poslao svog nećaka po pola miliona dolara, ali da ih donese krišom, kako niko ne bi saznao za to. Ja sam uvijek imao keš kod sebe, Majkl je imao keš, ali nije bilo dovoljno. Na kraju smo bili 180 hiljada dolara u minusu, a partija je prekinuta jer je Džordan bukvalno zaspao za stolom'', dodao je Voker.

Za probleme Majkla Džordana sa kartama i kockanjem glasine su počele da kruže još tokom njegove igračke karijere. Mnogi smatraju da je upravo zbog njih prekidao sa igranjem košarke.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC