• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer najavio promjenu u tenisu za tri godine! Švajcarac zna da su Novak, Rafa i on problem

Autor 000

Švajcarac se vraća i ima jasnu poruku

 Rodžer Feder povratak na teren promjene u tenisu za tri godine Izvor: Profimedia

Najbolji švajcarski teniser svih vremena Rodžer Federer posle više od godinu dana pauze vraća se na teniski teren, na turniru 250 serije u Dohi.

Tim povodom za "Bein sports" dao je intervju u kome je predstavio svoje dobro poznate ciljeve, ali i jasno stavio do znanja mlađim kolegima da dok su on i njegovi najveći rivali tu nemaju mnogo čemu da se nadaju.

"Problem nove generacije je što smo Novak, Rafa i ja uvijek bili tu. Neko od njih je mogao da pobijedi mene, ali bi onda izgubio od Novaka, ili bi pobijedio Novaka, ali ne bi Rafu, ili bi savladao Rafu, a izgubio od mene, mi ne znamo da igramo drugačije", istakao je Federer čime je potvrdio da između njega i njegove dvojice ljutih rivala postoji poštovanje.

Legendarni Švajcarac očekuje promjenu u bijelom sportu tek kroz tri godine. Da li je time naslutio da će se povući u to vrijeme ne znamo, ali izjava bi mogla i tako da se tumači.

"Mislim da će velika promjena da nastane za tri godine. No, znam i da ćemo Rafa, Novak i ja da pokušamo što duže da budemo tu i povećamo broj naših trofeja", poručio je "FedEks".

Kao primarni cilj i dalje navodi medalju sa Olimpijskih igara, koju već ima samo u dubl konkurenciji sa Stenom Vavrinkom.

"Olimpijske igre su važan cilj. Nažalost, propustio sam Igre u Riju zbog povrede lijevog koljena. Nadam se da ću se vratiti u Tokiju", zaključio je Švajcarac.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC