• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apsolutna senzacija u Skoplju! Legendarni Makedonac na debiju srušio najbolji tim planete, niko to nije očekivao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kakav debi novog selektora-igrača!

 severna-makedonija-pobedila-danska-rukomet-kiril-lazarov-debi-selektor-evropsko-prvenstvo-2022 Izvor: Profimedia

Kakva prava, pravcata sportska senzacija! Severna Makedonija je pobijedila olimpijskog i dvostrukog uzastopnog prvaka svijeta u rukometu!

Možda će vas zanimati

Legendarni Kiril Lazarov nije mogao da zamisli bolji debi na mjestu selektora, a njegovi puleni savladali su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo najbolji tim planete 33:29 (17:13)!

Da iznenađenje bude još veće, Danci su vodili samo početnih 0:1, sve ostalo je pripalo Makedoncima, koji su sredinom drugog poluvremena imali i osam golova prednosti! Naravno, ovo je prva pobjeda te reprezentacije nad Danskom u istoriji makedonskog rukometa.

Sjeverna Makedonija sada ima savršen učinak od tri pobijede, dok je Danska na dvije pobede i porazu. Švajcarska ima jedan trijumf, a Finska sva tri poraza.

"Imao sam hrabrosti da počnem utakmicu sa generacijom 96-98, imam povjerenje u njih. Ja sam tokom cijele karijere 'napadač', ali ovih dana sam insistirao na odbrani. Malo im je bilo smiješno što jedan napadač kao ja insistira na odbrani. Međutim, cijelog života se borim protiv dobrih odbrana, i znam šta to znači. Srećan sam i ponosan na cijelu Makedoniju, zato što su svi ljudi zajedno sa nama prolazili kroz dobre ali i loše trenutke. Ali, ostajem čvrsto na zemlji, jer znam da nam tek predstoji puno posla. Zahvaljujem makedonskoj javnosti, od koje sam dobio 99 odsto podrške. Ovo je samo početak, ja znam šta je sport i dobro poznajem makedonski mentalitet. Najvažnije je da se i zvanično plasiramo na Evropsko prvenstvo, a za dalje ćemo razmišljati kasnije", rekao je Lazarov, koji u maju puni 41 godinu.

(MONDO/Balkan-Handball)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC