• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fantastično! Ivana je spremna za povratak: Trener potvrdio lijepe vijesti, povreda je iza nje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kreće na pripreme

 Fantastično Ivana Španović je spremna za povratak: Trener potvrdio lijepe vijesti povreda je iza nje Izvor: MN PRESS

Zbog povrede nismo mogli da je ispratimo na Evropsko prvenstvo, ali nedavno su stigle vijesti da se oporavlja, što je sada i potvrđeno.

Najuspješnija srpska atletičarka Ivana Španović u potpunosti se oporavila od povrede, a tu informaciju potvrdio je i njen trener Goran Obradović za "Sportski žurnal".

Možda će vas zanimati

Ivana je spakovala kofere za Dubai gdje započinje pripreme koje će da traju narednih pet nedjelja. Obradović je zadovoljan jer se situacija sa povredom brzo završila.

"Doktor Jovan Đurović, ljekar u reprezentaciji i šef medicinskog tima, koji brine o zdravlju moje pulenke, najavio je prije nešto više od dvije nedjelje za 'Sportski žurnal' da će Ivana veoma brzo početi s treningom. Kao i uvijek, dijagnoza ovog vrhunskog stručnjaka pokazala se tačnom", naveo je Goran Obradović.

Ivanin trener detaljnije je objasnio povredu prvakinje svijeta.

"Bila je u pitanju zadnja loža lijeve, odrazne noge. Ispostavilo se da je riječ o spazmu, a ne o rupturi. Da se dogodilo nešto ranije vjerovatno bi uspjela da se oporavi, ali je tajming bio loš, problem je nastao na posljednjem važnom treningu, zato smo morali da odustanemo od odlaska na šampionat", objasnio je Obradović koji je dodao da Ivana trenira već deset dana.

Sljedeće takmičenje za koje će Španovićeva biti spremna održava se u Kalamati 22. maja. Ivanin trener podsjetio je i da postoji plan da srpska atletičarka učestvuje u Dijamantskoj ligi.

"Planiramo da učestvujemo i čekamo da vidimo da neće biti pomjeranja kao prošle godine. Proći ćemo kroz sve mitinge ove velike serije na kojima bude skoka udalj za žene. Očekujemo već u maju lijepe rezultate."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC