• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković udario na Federera - nije dobar čovjek! O Novaku pričaju ogavne stvari, a takvog šampiona neće imati NIKAD!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Otac najboljeg tenisera svijeta je imao šta da kaže o brojnim temama.

 srđan đoković rodžer federer nije dobar čovjek Izvor: Profimedia/Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO Syndicatio/YouTube/K1 Televizija/Printscreen

Novak Đoković se polako sprema za nastavak sezone, koji će za njega uslijediti na šljaci u Monte Karlu.

Najbolji teniser svijeta je tamo usnimljen kako trenira sa svojim sinom Stefanom, a za to vrijeme, njegov otac Srđan govorio je o Novaku, odnosima medija prema njemu, kao i Rodžeru Federeru.

Novak Đoković je početkom sezone osvojio svoj deveti Australijan open, a ukupno 18. grend slem, u međuvremenu je prestigao Federerov rekord po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste, ali je i dalje utisak da ga svjetski mediji ne tretiraju onako kako on zaslužuje. O tome je govorio i njegov otac, kao i o činjenici da se sada Novaku spočitavaju i izjave Srđana Đokovića.

Gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" K1 televizije, Đoković senior je odgovorio na pitanje da li svjetski mediji pomalo kao da ne žele da on bude dio njihovog svijeta.

"Očito da nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Pravo da vam kažem, ni ja ne želim da budem dio tog njihovog svijeta. Nešto mi se čini da je taj njihov svijet izvitoperen", počeo je Đoković oštro.

Novakov otac je prokomentarisao da svjetskim medijima ne prijaju njegove izjave.

"Pa baš mi nešto žao što im ne prijaju. Govorim samo istinu, to što njima ne prija, šta da radim? Oni ga toliko blate, toliko pričaju ogavne stvari o njemu da je to prosto nevjerovatno. Ovo što ja odgovaram malo oštrije je 0.01% u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom ogromnom šampionu kojeg nikada više neće imati u tom svijetu."

Srđan Đoković objašnjava kako to da je Novak tako smiren, za razliku od njegovog oca.

"Ono najbolje od mene i moje supruge je on uzeo. Od mene srčanost i hrabrost, a od mame mirnoću i staloženost. On kad naiđe na zid, on stane pa razmisli, a ja udaram glavom dok ne padnem u nesvijest."

Otkrio je i da više ne gleda Novakove mečeve.

"Ne gledam. Sad sam finale (Australijan opena, prim. aut.) gledao možda par minuta. Šta radim? Blejim okolo. Samo čekam da se završi set, pa da mi jave. Dijana gleda, žene su jače od nas."

Otac najboljeg tenisera svijeta se dotakao i Rodžera Federera.

"Pre jedno 15 godina je on napao mog sina dok je on bio još mlad sa 18-19 godina, znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tad da je on veliki šampion, u to vrijeme najbolji, ali koliko je veliki šampion, isto toliko nije dobar čovjek", zaključio je Srđan Đoković.

Srđan Đoković o Novaku
Izvor: YouTube/K1 Televizija

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC