• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak nije takav, nevjerovatno je skroman! Tipsarević ne da na Đokovića, poručuje svijetu da broj jedan ima veliko srce!

Autor Dragan Šutvić

Prije deset godina zajedno su podigli trofej Dejvis kupa, a do danas su ostali dobri prijatelji.

 novak-djokovic-janko-tipsarevic-izjava Izvor: VLADIMIR MARKOVIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević vrlo dobro poznaje najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, pa je zato iskoristio još jednu priliku da u medijima pohvali svog prijatelja.

Kritike na račun organizacije prvog reketa svijeta "PTPA" u poslednje vreme konačno su stale, teniseri su krenuli da prepoznaju da se Novak zalaže za njih, ali i dalje ima onih koji poput Kazahstanca Aleksander Bublika u organizaciji vide samo materijalnu korist. 

Možda će vas zanimati

Đokovićev prijatelj i saigrač sa kojim je osvojio "salataru" prije nešto više od deset godina Janko Tipsarević bio je gost u podkastu "Dabl-Bagel" u kome je iznio svoj stav o tome da je prvi reket svijeta materijalista i demantovao igrače koji poput Bublika imaju pogrešan stav o Novaku.

"Nole je nevjerovatno skroman van terena. Nikada nisam sreo nekoga ko toliko malo pažnje obraća na materijalne stvari. Obično se ljudi kada nešto veliko stvore i urade promene. Novak se u tom segmentu nije promijenio nimalo", objasnio je Tipsarević i dodao da je srpski as čovjek koji svima želi da pomogne.

"Đoković je momak velikog srca koji pokušava da pomogne svima, a pogotovo Srbiji i njegovim saigračima" zaključio je nekada osmi reket svijeta.

Jankove tvrdnje da Novak ima volju i želju da pomogne zaista potvrđuje "PTPA" organizacija jer je glavni cilj iste upravo bolji tretman slabije rangiranih igrača koji često nemaju pravo glasa u ATP-u.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC