• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN bez dvije velike zvijezde: Otkazali Beograd zbog povreda - turnir sve slabiji!

Autor 000

Problemi dva dana pred početak ATP turnira u Beogradu

 serbia open ne igraju dominik tim gael monfis Izvor: MN PRESS

ATP turnir iz serije 250 biće održan naredne nedelje u Beogradu, ali na njemu neće igrati dvije velike zvezde koje su najavljene. Na Serbia openu nećemo gledati Dominika Tima i Gaela Monfisa.

Veliki udarac za teniski turnir u Srbiji predstavlja izostanak dvojice igrača koji su bili među najpoznatijim učesnicima ovog takmičenja.

Možda će vas zanimati

Austrijanac Dominik Tim nije igrao nijednom od Australijan opena, pa i Beograd propušta zbog povrede. Njega muči koljeno, zbog kog ne može ni da trenira punim intenzitetom u prethodna dva mjeseca.

''Nažalost, morao sam da odustanem od turnira sljedeće sedmice. Koljeno me bole i moraću na pregled kod doktora. Nije veliki problem, ali moram da povedem računa. Definitivno nisam dovoljno spreman da igram sledeće sedmice'', rekao je Tim.

Francuz Gael Monfis nedavno se vjerio sa Elinom Svitolinom, djevojkom sa kojom je raskinuo prije manje od dva mjeseca. To nije razlog za propuštanje Beograda, on u Srbiji neće igrati zbog povrede lista. Iz istih razloga propustio je i turnir u Monte Karlu.

Lista otkaza sada je već dugačka. Ranije su najavili da u Beogradu neće igrati Sten Vavrinka, Borna Ćorić, Jirži Veseli i Jošihito Nišioka. Uz otkaze Dominika Tima i Gaela Monfisa, turnir je na velikom gubitku.

Ipak, turnir i dalje važi za jedan od najjačih iz kategorije 250. Pored prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića igraće ga svi ostali srpski igrači iz Top100, ali i Aslan Karacev, Mateo Beretini, Marton Fučovič...

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC