• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optužili me da vrijeđam Srbe, a to mi je rodbina: Igrao za Zvezdu i Partizan, demantuje gnusne optužbe!

Autor Dragan Šutvić

"Studiram u Beogradu"

 danilo-adzic-vaterpolo-demanti-vrijedjao-srbe Izvor: MN PRESS

Bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana Danilo Adžić demantovao je navode da je učestvovao u sramnom incidentu koji se u noći između nedjelje i ponedjeljka dogodio u Kotoru.

Možda će vas zanimati

Crnogorski mediji prenijeli su vijest da je Adžić u društvu bivšeg fubalera Bokelja Miloša Banićevića i karatiste Filipa Krivokapića skrnavio ulazna vrata Crve Svetog Nikole u Kotoru odnosno urinirao po njima i na naicionalnoj osnovi vrijeđao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Adžić je kako "Vjesti" prenose demantovao cijelu priču i objasnio da je u Kotoru odrastao i da nikada ne bi uradio nešto tako.

"Odrastao sam u Kotoru i podizan uz kulturu po kojoj je ovaj grad poznat. Kršten sam u crkvi Svetog Nikole, rodbinski sam vezan za porodicu oca Nemanje Krivokapića i nikad, ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim scenario u kom sam optužen za gnusni čin koji mi se stavlja na teret", tvrdi mladi vaterpolista Primorca.

Nakon vijesti da je napravio skandal Adžić je objasnio da preživljava neprijatnosti.

"Jasno mi je da je sve splet okolnosti, a medijski linč koji trpim ovih dana, u potpunosti obesmišljava svaki demanti. Neopravdano proživljavam velike neprijatnosti, a optužbe koje mi se stavljaju na teret pogađaju me kao čovjeka, kao sportistu i kao Kotoranina", rekao je vaterpolista.

Takođe se nadovezao na to da je igrao za dva srpska kluba, kao i to da studira u prestonici Srbije.

"Ja sam sportista, a sportista ne smije biti nacionalista. Student sam Pravnog fakulteta u Beogradu. Igrao sam za VK Crvena zvezda i VK Partizan. Sve moje kolege, sa studija ili iz sportskih klubova, uvjeren sam da će potvrditi da me ne mogu zamisliti u ulozi u koju me mediji nasilno guraju proteklih dana. Jedino što me ohrabruje u svemu ovome je činjenica da niko ko me je ikada upoznao, ne može da zamisli da su ovi navodi istina", naveo je Adžić.

Kao najčvršći argument istakao je da je razovarao sa sveštenikom koji je zadužen za pomenutu crkvu i da je razjasnio o čemu se radi.

"Nakon medijskih navoda sastao sam se sa ocem Nemanjom, prema kome imam iskreno poštovanje, i u prijateljskom razgovoru smo razjasnili splet nesrećnih okolnosti koje su dovele do ove konstruisane priče. Još jednom želim da ponovim da naslovi i tekstovi u kojima se spominjem ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju manipulaciju javnim mnjenjem. Nedjela koja mi se pripisuju ne bih nikada sebi dopustio, iz poštovanja prema sebi, svojoj porodici, sportu kojim se bavim, crkvi u kojoj sam kršten, prema mom Kotoru i lokalnom parlamentu čiji sam član", zaključio je vaterpolista.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC