• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - ne počinje Novak, već Nadal! Kakav je ovo raspored?! Italijani doneli čudnu odluku - gde je ovde logika?

Autor Dušan Ninković

Španski teniser će imati veliku prednost u četvrtfinalu.

 Šok - ne počinje Novak, već Nadal! Kakav je ovo raspored?! Italijani doneli čudnu odluku - gde je ovde logika? Izvor: MN PRESS

Kako se Masters u Rimu bliži kraju, tako organizatori turnira počinju sa sve čudnijim odlukama. Jedna u nizu spornih je sutrašnji raspored na centralnom terenu, koji ide u korist Rafaela Nadala!

Možda će vas zanimati

Španski teniser tek je saznao protiv koga će igrati sutra, a njegov rival biće umoran za taj meč. Saša Zverev odigrao je danas tri seta protiv Keija Nišikorija (4:6, 6:3, 6:4) i tek nešto posle 20 časova završio svoj meč. Program sutra počinje u 10:00, a okršaj sa Nadalom je drugi na programu.

Suprotno logici, organizator je odlučio da Nadalovom protivniku ne ostavi mnogo vremena za odmor pred četvrtfinale. Umesto da prvo na terenu budu Novak Đoković i Stefanos Cicipas, što bi večerašnjem pobedniku donelo još dva sata za pripremu, Rimljani su Rafi pripremili umornog rivala.

Verovatno bi za sve učesnike turnira bolja opcija da bila da prvo igraju srpski i grčki teniser, koji su ranije završili svoje mečeve...

Španski teniser, koji se danas dosta mučio, imaće olakšan put do polufinala, gde neće biti trećeg nosioca Danila Medvedeva. Odavno je Rus završio učešće na turniru u glavnom gradu Italije, pošto mu šljaka uopšte ne prija. Sada će protiv sebe imati i umornog Zvereva, što je još jedna olakšavajuća okolnost.

Sudeći po nacrtu programa za sutra, ako ne bude kiše i ostalih nepredviđenih okolnosti, Đoković i Cicipas mogli bi na teren oko 13:00 časova. Pre njih će igrati Petra Martić i Džesika Pegula, a zatim Rafael Nadal i Aleksandar Zverev.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC