• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je Grku noćna mora - nisam mogao da spavam poslije poraza! Cicipasu teško pao najljepši meč u sezoni

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Imao je pobjedu u svojim rukama, a onda se probudila "zvijer"

 stefanos cicipas poraz od novaka đokovića Izvor: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Svjetski broj jedan je do finala Rima išao izuzetno teškim putem, ali jedan od njegovih protivnika se očigledno više napatio nego on.

Novak Đoković jeste izgubio od Rafaela Nadala u borbi za trofej u italijanskoj prijestonici, ali definitivno je tokom celog turnira igrao baš onako kako se od njega i očekuje, junački! Najbolji meč ubjedljivo je odigrao protiv petog tenisera planete Stefanosa Cicipasa,a grčki teniser još dugo će pamtiti taj okršaj.

Možda će vas zanimati

 "Bili su to teški dani za mene, nisam mogao da spavam. Bilo bi vjerovatno drugačije da smo nastavili meč u petak, ali nije bitno, ne mogu da promijenim ništa", objasnio je Cicipas koji je u tom četvrfinalu praktično imao sve u svojim rukama jer je dobio prvi set i poveo u drugom kada je meč prekinut zbog kiše.

Ipak, kada su drugi dan izašli na teren Đoković je uspeo da preokrene i osvoji naredna dva seta, a to će izleda ostati velika noćna mora Stefanosa Cicipasa.

Bez obzira na poraz u Rimu, zanimljivo je da je Grk od početka sezone mnogo bolji od Novaka, pa tako u ATP trci upravo on vodi sa najviše osvojenih bodova što nije čudno jer igra sjajan tenis od prvog turnira u godini.

Moraće Novak da ga se pripazi i ubuduće, jer peti reket svijeta poslije trofeja u Monte Karlu želi još uspjeha na šljaci, što znači da bi mogao da napadne Rolan Garos.

"Uživam igrajući na šljaci. Ne osećam umor, moje telo je dobro. Iskoristiću ovu priliku da testiram sebe, vidim koliko daleko mogu da idem", poručio je Cicipas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC