• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne volim da gledam Đokovića: Bivšem teniseru Kirjos dobar zbog skandala, a Novak ne valja jer ih ne pravi

Autor Tamara Ranković

Sa pojavom mlađe ekipe tenisera i uz sjajnu "veliku trojku" teniski mečevi sve su kvalitetniji, to kaže i statistika, međutim neko se ipak ne slaže...

 novak-djokovic-stiv-darsis-komentar Izvor: MNPRESS

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prethodne sezone nije samo po šesti put završio godinu kao broj jedan, već je odigrao i najbolji teniski meč u godini protiv Stefanosa Cicipasa, ali nekadašnji teniser iz Belgije izgleda ne misli da je srpski as dobar za beli sport.

Možda će vas zanimati

Bivši 38. teniser planete Stiv Darsis na terenu tokom karijere nije uspeo da uradi mnogo, pa se sada prepustio gledanju mečeva i analizi drugih igrača počevši od svetskog broja jedan.

"Divim se onome što on radi i na kom nivou igra. On je neverovatan i veoma dobar igrač, ali ne volim da ga gledam", izjavio je Belgijanac i začudio mnoge, pa je zatim objasnio i zašto to misli.

"Ne uživam u modernom tenisu. Ne možete da vičete, ne možete ništa da kažete protivniku, svom timu ili sudiji u stolici. Stalno vas kažnjavaju", rekao je Darsis koji za predstavnika modernog tenisa kako ga on naziva očigledno vidi Novaka Đokovića.

Možete onda i da naslutite koga bivši teniser voli da gleda, to su upravo oni igrači koje dobro pamtimo po skandalima.

"Sviđaju mi se Benoa Per, Rišar Gaske i Nik Kirjos. Oni imaju lude momente i nikad ne znate šta će se dogoditi. S druge strane, sa Đokovićem uvek unapred znate kako će igrati", istakao je Darsis kojem se kod Francuza i Australijanca najviše dopada to što pokazuju emocije.

"Benoa može da bude loš primer i ponekad govori grozne stvari, ali to ne znači da mi se ne sviđa njegova igra. Van terena je sjajna osoba, vrlo je ljubazan i zabavan. Isto je i sa Nikom. Oni pokazuju svoje emocije i to volim", zakčljučio je Belgijanac.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC