• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgora borba ikad! Mejveder i jutjuber opljačkali gledaoce: Zaradili 100.000.000$ da bi se grlili po ringu!

Autor Dragan Šutvić

Znamo ko je najviše izgubio zbog ove borbe.

 boks mejveder jutjuber pol Izvor: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Bokserska ikona Flojd Mejveder odlučio je a uđe u ring sa YouTube senzacijom Loganom Polom i vrlo dobro su naplatili svoj meč pod parolom "spektakl godine", ali svi koji su ostali do kasno budni ili su dali novac za borbu - žestoko se kaju!

Mejveder i Pol su potpuni razočarali u prijateljskom dvoboju pošto se završio bez nokauta, a po ranijem dogovoru i bez pobjednika - pošto nema presude sudija.

Možda će vas zanimati

Borba je bila toliko loša da su navijači zviždali dvojici boksera, između kojih je 18 godina i 15 kilograma razlike, a oni su se više "grlili" u toku meča nego što su se zaista trudili da dobiju duel koji je potpuno razočarao.

Ipak, oni neće razočarani napustiti ring pošto su zaradili vjerovatno više od 100.000.000 dolara od "fajta" u kome ništa nisu rizikovali.

Mejveder je zaradio najmanje 35 miliona dolara, a ako bi prodaja pay-per-viewa dobro prošla, to bi skočilo i do 90-100 miliona dolara. S druge strane Pol je dobio 250 hiljada dolara i 10% od zarade od PPV, što se procjenjuje na oko 20.000.000.

Najbogatiji sportista svijeta se povukao 2017. godine, ali i dalje voli da izađe iz penzije i zaradi lak novac, pa je i u najavi borbe izjavio da je ovo "legalno pljačkanje banaka". Kako je neporaženi bokser (50-0) djelovao u ringu, zaista je bila pljačka, ali gledalaca koji su platili 50 dolara da bi gledali borbu koja se najavljivala kao događaj godine.

Na kraju, obojica će poslije borbe tvrditi da su baš oni pobijedili, iako je unaprijed određeno da niko od njih neće izgubiti i da se tako neće "obrukati", samo zaraditi novac.

Ne tako mali broj ljudi smatraće ovo brukom sporta.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC