• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović sutra odlučuje! Koljeno boli, a Srbija čeka - Sastanak sa ljekarima iz SAD, pa put u Tokio?!

Autor Dušan Ninković

Sjajni bek Atlante ima želju da igra na Olimpijskim igrama, ali nije sigurno da će moći.

 bogdan bogdanović povreda atlanta srbija olimpijske igre Izvor: TANJUG/AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Jedan od najboljih srpskih košarka i dalje je neizvjestan za Olimpijske igre. Bogdan Bogdanović je noćas završio NBA sezonu porazom od Milvokija u finalu Istočne konferencije. Sad mu slijedi odmor, a da li će ići u Tokio vjerovatno ćemo saznati sutra!

Potpredsjednik saveza Nenad Krstić najavio je da postoji šansa da Bogdan zaigra i pored naporne sezone u kojoj je imao povredu koljena, a iz SAD stižu vijesti o veoma važnom sastanku.

Bogdan će morati da razgovara sa doktorima Atlante, kako bi se procijenilo u kakvom je stanju njegovo koleno, o kom je govorio nakon posljednjeg meča. Ukoliko ljekari procijene da Bogdanović mora na pauzu tokom ljeta, srpski košarkaš će najvjerovatnije propustiti olimpijski turnir.

''Bogdan Bogdanović je rekao da sutra ima sastanak sa medicinskim timom Atlanta Hoksa u vezi sa povredom koljena'', preneo je Kris Kiršner, američki novinar.

Podsjećamo, Bogdan je povrijedio koljeno tokom šestog meča serije sa Filadelfijom, ali nije dugo pauzirao. Ubrzo se vratio na teren kako bi pomogao saigračima da stignu do velikog NBA finala, u čemu Atlanta ipak nije uspjela.

Košarkaška reprezentacija Srbije već je desetkovana povredama. Mnogi košarkaši se uporedo sa kvalifikacionim mečevima oporavljaju od povreda koje su donijeli iz klubova, a Stefan Jović se povrijedio na samom turniru. Srbija i u takvoj situaciji igra finale, večeras protiv Italije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC