• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne zaboravite, Novak ima još jednog rivala! Beker upozorio - Đoković se neće prošetati do titule

Autor Dragan Šutvić

Boris Beker procijenio je da Novaku Đokoviću neće biti lako da dođe do titule

 đoković beker vimbldon izjava Izvor: MN PRESS

Najbolji teniser planete došao je na tri koraka do trofeja na Vimbldonu, za polufinaleboriće se protiv Martona Fučoviča od 14:30 časova, a njegov nekadašnji trener upozorio je na još jednog rivala.

Boris Beker nahvalio je za britanske medije Novaka Đokovića, ali kada su procjene za titulu u pitanju čuveni Nijemac malo je pritisnuo "kočnicu" i objasnio da postoje izazovi čak i za srpskog asa.

"Novak Đoković se neće prošetati do titule. Neki igrači koji su i dalje u žrijebu se previše potcjenjuju.A Novak ima i još jednog rivala kojeg ne treba smetnuti s uma - istoriju", podsjetio je bivši trener svjetskog broja jedan.

"Što bliži bude osvajanju 20. grend slema, to će pritisak na njemu biti sve veći", smatra legendarni Beker.

Izvor: MN PRESS

Nijemac veruje da mlađa generacija može da pokaže vrhunski tenis iako su na Vimbldonu prije četvrfinala ispali neki od favorita podmlađene ekipe. Iako juri svoj šesti trofej u Londonu, Beker smatra da Novak sebe ne gleda već sada kao pobjednika.

"Mogu da vas uvjerim da Đoković ne vidi sebe kao sigurnog pobjednika turnira, a ne bi trebalo ni ostali tako da razmišljaju. Mislim da smo svi mi previše okrenuti legendarnim igračima, kao što je Federer, a previđamo ostale momke, od kojih će neki u godinama koje dolaze biti grend slem šampioni", zaključio je Nemac.

Njegove prognoze biće jasne u srijedu kada se igraju četvrtfinalni mečevi. Ukoliko pobijedi Novak za narednog protivnika dobija boljeg iz meča Hačanov - Šapovalov.

Sa druge strane ako Federer trijumfuje takođe ide na jednog od zahuktalih mladih tenisera, boljeg iz meča Beretini - Ože Alijasim.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC