• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak piše knjigu o emocijama! Đokovićev bivši trener ga uporedio sa uličnim borcem - ima dvije ličnosti

Autor Dragan Šutvić

Boris Beker govorio je o nekim nevjerovatnim sposobnostima Novaka Đokovića.

 đoković beker emocije Izvor: MN PRESS

Najbolji teniser sveta sprema se za četvrtfinale Vimbldona, a na tom putu borio se ne samo sa rivalima već i sa glasnom publikom koja je znala da provocira.

Novak Đoković važi za jednog od mentalno najjačih igrača na turu, ali čak i on zna da plane i to žestoko, zbog čega ga mnogi oštro osude.

Ipak njegov nekadašnji trener Boris Beker govorio je za "Guardian" da je Novakov stav po njegovoj mjeri kao i to da on sjajno kontroliše emocije.

Možda će vas zanimati

"Važno je naučiti da kontrolišete svoje emocije i da ne odustajete dok se ne odigra i posljednji poen. To imaju Rodžer i Rafa. Novak Đoković može da napiše knjigu o tome. Dopada mi se njegov stav. On je poput uličnog borca", objasnio je Nijemac.

Beker je kod Novaka prepoznao dvije ličnosti. Iako u toku meča Đoković djeluje hladno "kao led" proslavljeni njemački as tvrdi da je van terena Srbin izuzetno prijatna osoba.

"Kada sam počeo da radim sa njim, trebalo mi je vremena da shvatim kakav je on van terena. Ta ličnost je sasvim drugačija od one koju vidite na terenu. Kao igrač se ponaša veoma mehanički, hladno. Sasvim je suprotan privatno. To je najprijatniji karakter koji možete naći. Uvijek mi je bilo zanimljvo kako takve dvije ličnosti mogu da budu u jednoj", ispričao je Beker za britanske medije.

Novak u srijedu svoj meč na Vimbldonu protiv Martina Fučoviča igra pred punim tribinama pa ostaje da vidimo da li će ostati miran na provokacije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC