• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strašan udes u Formuli 1! Sudar Hamiltona i Verstapena u punoj brzini, prekinuta trka! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dobro je vidjeti da je mladi vozač živ izašao iz bolida.

 sudar na trci formule jedan u silverstonu Izvor: Twitter/F1tutkumuz

Nevjerovatna situacija na trci za Veliku nagradu Velike Britanije na Silverstonu! Već u drugom krugu dogodio se kontakt prvoplasiranog Maksa Verstapena i Luisa Hamiltona, a Holanđanin je završio trku!

Verstapen, koji je bio vlasnik pol-pozicije, već tokom prvog kruga nekoliko puta je morao da brani poziciju. Hamilton je silovito krenuo u napade, a nakon tri kruga Verstapen je završio ''u gumama'', uz prekid trke nakon strašnog udesa.

Možda će vas zanimati

Agresivna vožnja Luisa Hamiltona koji je aktuelni šampion rezultirala je kontaktom, pošto je on prednjim dijelom bolida udario u Maksovo vozilo. Zakačio je zadnji desni točak, koji je istog trenutka otpao, a Verstapen se silovitom brzinom zakucao u ogradu.

Nakon nekoliko desetina sekundi drame mladi vozač je uspio da napusti vozilo, a trka je prekinuta! Svi ostali vozači su otišli u boks, gdje će sačekati nastavak trke za Veliku nagradu Velike Britanije. To najviše prija upravo Britancu, pošto Mercedesov tim mora da zamijeni ''kljun'' Hamiltonovog bolida.

Nakon trkačkog incidenta između dvojice najboljih vozača u ovoj sezoni trka je prekinuta. Zvanično, do sada je prošlo tek tri od predviđena 52 kruga na kultnoj stazi Silverston.

Dobra vijest je da je Maks Verstapen nakon udarca u zaštitnu ogradu napustio vozilo, a zatim pozdravio publiku kako bi potvrdio da je dobro. Holandski vozač je ambulantnim kolima prebačen na dalja ispitivanja i sigurno neće nastaviti današnju trku.

Pogledajte incident Maksa i Luisa:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC