• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak u Tokiju napada dvije medalje?! Najbolji na svijetu ima veliki plan - za Srbiju može i u dublu!

Autor Dragan Šutvić

Ovaj čovjek baš voli da igra za reprezentaciju!

 olimpijske igre nina stojanović novak đoković miks dubl Izvor: MN PRESS

Najbolji teniser svijeta i osvajač sva tri grend slema u tekućoj sezoni Novak Đoković mogao bi da napadne dvije olimpijske medalje u Japanu!

Ovu ekskluzivnu informaciju otkrila je teniserka Nina Stojanović, koja je pred let za Tokio istakla da postoji velika šansa za miks dubl sa Novakom.

Možda će vas zanimati

Čovjek koji je prvi favorit za zlatnu medalju u muškom dijelu teniskog turnira tako bi dobio još jednu opciju za olimpijsku medalju, a u svojoj bogatoj konkurenciji već ima bronzu iz Pekinga 2008. godine.

Pred put u Japan Stojanović je izjavila kako će nastupati u sve tri konkurencije, a da će miks dubl vjerovatno igrati sa najboljim igračem na planeti.

''Igraću singl, dubl sa Aleksandrom Krunić i vjerovatno miks sa Novakom Đokovićem. To bi meni značilo puno, naučila bih dosta od njega, ako budemo imali priliku da igramo zajedno. Nadam se da ću uspjeti da donesem bar jednu medalju'', rekla je pred put u Tokio Nina Stojanović.

Najbolja srpska teniserka tako je otkrila veliki plan teniske reprezentacije. Novak Đoković će pored singla učestvovati i u konkurenciji parova, što znači da će imati dveij prilike da stigne do medalje na Olimpijskim igrama!

Sam Novak je istakao da želi da donese medalju Srbiji, iako to znači da će imati malo vremena za pripremu pred US Open, turnir koji mu je itekako važan. Osvajanjem grend slema u Njujorku potvrdio bi da je najuspješniji teniser u istoriji sporta.

Teniserke i teniseri, srećno u Tokiju!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC