• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Mikecom smo se šalili da mora da ustane u 6: Novak čuo za prvu medalju Srbije u Tokiju i šmekerski odreagovao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je odradio posao u prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama, a potom je saznao i da je Damir Mikec u streljaštvu donio Srbiji prvu medalju u Tokiju.

 Novak-Djokovic-srebrna-medalja-Damir-Mikec-mora-da-ustaje-u-sest-izjava-sala Izvor: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky/Profimedia

Novak Đoković je bio na terenu, odrađivao je lagan posao u prvom kolu teniskog olimpijskog turnira protiv Huga Delijena, kada je Damir Mikec osvojio prvu medalju za Srbiju na Igrama u Tokiju.

Možda će vas zanimati

Đoković je savladao Bolivijca 6:2, 6:2 i plasirao se u drugo kolo, a na zanimljiv način je prokomentarisao Mikecovo osvajanje medalje.

Srpski strelac je bio "srebrni" u disciplini 10m vazdušni pištolj, a Đoković je po završetku meča saznao za taj uspjeh srpskog olimpijca.

Đoković nije imao nikakvih problema protiv Delijena, odradio je odličan posao u sat vremena na terenu, a dodatnog razloga za zadovoljstvo je imao i poslije meča.

"Sa Mikecom smo se stalno šalili da mora da ustaje u šest da bi išao na treninge jer im je streljana daleko, pa ne može da se druži sa nama. Čestitam mu, sjajna vijest, zaslužio je", istakao je Đoković poslije svoje prve pobjede na Olimpijskim igrama nakon devet godina.

Mikec je osvojio prvu medalju na Olimpijskim igrama u karijeri, a Đoković će u narednom kolu teniskog turnira igrati protiv Nijemca Jana Lenarda Štrufa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC