• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mi smo tu šansu gledali kao dar od Boga! Odveo Tijanu do bronze pa otkrio - Dvije greške nas koštale!

Autor Dragan Šutvić

Dragan Jović je još jednom pokazao da je najbolji tekvondo trener na svijetu!

 Mi smo tu šansu gledali kao dar od Boga! Odveo Tijanu do bronze pa otkrio - Dvije greške nas koštale! Izvor: Printscreen/Prva TV

Srbija je uzela svoju treću olimpijsku medalju u tekvondu kada je Tijana Bogdanović došla do bronze. Prije toga je Srbija imala zlato Milice Mandić iz Londona i srebro Tijane iz Rija. 

Sve te medalje donijele su djevojke pod vođstvom Dragana Jovića, najboljeg svjetskog tekvondo trenera! On se zajedno sa Tijanom javio iz Tokija. 

"Svi smo srećni u timu. To je bio početak Olimpijskih igara, Mikec je donio srebro, mi bronzu. Sve je krenulo kako valja, bolje nego ikad prije", rekao je za TV "Prva". 

On je istakao da se zajedno sa Tijanom spremao za prvi meč turnira, ali je španska tekvondistkinja Serezo ipak bila bolja. 

"Došli smo po medalju, a izgubili smo prvi meč od najbolje u Evropi. Dvije greške su nas koštale pobjede, iako smo se spremali za nju", iskren je bio Jović. 

Kada su ga pitali kako je uspio da motiviše svoju takmičarku poslije prvog poraza, vrlo detaljno je to objasnio. 

"Znate šta, poznajem takmičare, poznajem svaku njihovu boljku, sve njihove i dobre i loše strane. Imamo stručni tim koji radi na tome i tada je potebno znanje, ali tu je najbitnije povjerenje trenera i takmičara", rekao je on, a onda dodao da je šansa dobijena kroz represaž gledana kao veliki dar!

"Mi smo tu šansu gledali kao dar od Boga", rekao je on. 

Na kraju nije želio da prognozira rezultat Milice Mandić koja svoje takmičenje kreće od 6:30 u utorak, ali je istakao da Srbiju i u budućnosti čekaju veliki tekvondo uspjesi. 

"Hvala na tom pitanju. U sportu se sve to vrlo lako izmjeri a to su rezultati. Naš savez radi sjajno, naša zemlja u svim takmičenjima u svim kategorijama se vraća sa medaljom. Ne pričam samo o Tijani i Milici. U sport se ulaže na pravi način, ovakve rezultate ne bi doneli bez podrške", zaključio je Jović.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC