• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ide u petak po dvije medalje za Srbiju: Poznat raspored Đokovića - Prvo Nijemac, a onda s Ninom protiv Rusa!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković na Olimpijskim igrama u petak igra u dva polufinala, a znamo i u koje vrijeme ćemo moći da očekujemo njegove mečeve.

 đoković olimpijske igre raspored polufinale Izvor: TANJUG/AP PHOTO/SETH WENIG

Novak Đoković jednostavno nema kada da odmori. Najbolji teniser svijeta u petak će se boriti za dvije medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a poznato je i kada.

Đoković je saznao satnicu svojih mečeva u polufinalima singla i miks dubla i stigle su dobre vijesti za njegove navijače.

Možda će vas zanimati

Novak je u četvrtak prvo savladao Keija Nišikorija u četvrtfinalu singla, a u polufinalu će protiv Nijemca Aleksandera Zvereva igrati u drugom po redu meču na centralnom terenu.

To znači da ćemo Đokovića u borbi za finale singla čekati na terenu oko 10 časova, kao i u četvrtak, pošto će prije njih na istom terenu igrati samo Karen Hačanov i Pablo Karenjo Busta u prvom polufinalu.

Kako Rus i Španac počinju program u 8.00 po našem vremenu, Novak se na terenu očekuje oko 10 časova, a poslije toga će igrati i u miks dublu.

On je sa Ninom Stojanović u srpskom tandemu slavio protiv njemačkog para Kravic - Zigmund u četvrtfinalu, a u borbi za finale igraće treći meč na terenu 1.

Prvo će na terenu 1 biti igran meč za bronzu u muškom dublu, potom slijedi prvo polufinale u miksu, pa onda i Novak i Nina protiv ruskog para Elena Vesnina - Aslan Karacev. Taj meč bismo mogli da očekujemo poslije podneva, otprilike kao što je bio slučaj i u četvrtak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC