• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bizarno! Najbrža žena svijeta ostala bez Instagrama zbog TV prava: Postala olimpijska šampionka, a onda je suspendovali!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sprinterka sa Jamajke Elejn Tompson Era je pobijedila na 100 i 200 metara, a jedan potez ju je koštao blokiranja na društvenoj mreži.

 elejn tompson era suspendovan instagram zbog kršenja tv prava Izvor: Tanjug/AP/David J. Phillip

U modernom sportu je svašta moguće, pa da i dvostruka olimpijska šampionka u Tokiju bude blokirana na Instagramu iz banalnog razloga.

Najbrža žena na svijetu Elejn Tompson Era ima problem sa vlasnicima TV prava, a sve jer je na društvenoj mreži podijelila snimke trka u kojima je trijumfovala!

Možda će vas zanimati

Tompson Era je bila pobjednica trka na 100 i 200 metara na Olimpijskim igrama, osvojila je dvije zlatne medalje za Jamajku, a onda ju je šokirala odluka Instagrama.

Sprinterka je podijelila video snimke tih trka na svom profilu, što je očigledno smetalo vlasnicima TV prava, pa je njen profil sa 310.000 pratilaca bio suspendovan.

"Blokirana sam na Instagramu jer sam podijelila snimke dvije trke, a da nisam imala prava na to", napisala je sprinterka sa Jamajke na Tviteru.

Tompson Era će imati priliku da osvoji još jednu medalju na Igrama u Tokiju, pošto će se u četvrtak i petak takmičiti u štafeti 4x100 metara.

Zanimljivo je da su organizatori Olimpijskih igara inkasirali 4.38 milijardi dolara za prodaju TV prava, pa očigledno ni šampionka Tompson Era ne smije da pokaže svijetu da je najbolja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC